1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 resetowanie i pomoc w przyszlosci.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Sauron24, Sierpień 15, 2011.

  1. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam starego xenona po 2 rrodach. I ostatnio zauwazylem, ze konsola sie sama resetuje, a wiemy z reguly do czego to prowadzi. :( I chodzi mi o to iz nie chce jej znowu naprawiac tylko kupic inna. Chodzi mi glownie o cos takiego XBOX 360 SLIM 4GB ZADBANA NAJTANIEJ ! ! ! (1762947077) - Aukcje internetowe Allegro
    albo OKAZJA!!! Xbox 360 ELITE 120 GB GWARANCJA RACHUNEK (1764244129) - Aukcje internetowe Allegro . Wiec mam pytanie za ile moge sprzedac ta moja z calym okablowaniem, zasilaczem i 1 padem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po 2 rodach... hmmm . z 350-450zl i ten problem z resetem, ciezko bedzie sprzedac tego xenona,...
     
  4. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spodziewalem sie maksymalnie 200 zl, za niego. ;D on ciagle dziala, wiec w sumie nie wiadomo czy specjalnie sie z nim cos dzieje(oprocz tego ze sie resetuje:D). W kazdym razie chce sie go pozbyc bo juz mi sie nie chce z nim silowac. A wg lepiej wziac tego jaspera z dyskiem i instalowac gry i grac z dysku, czy tego slima i miec mniejsze ryzyko popsucia i grac na plytach ?
     
  5. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    elite wez jak juz,dlatego ze i tak ci sie laser nie zepsuje a gry bd grac z dysku a na 4gb pograsz 2 lata-3lata na plytach i Trzask :D a to jest slim 1 geracji i nie wiadomo o niedorobkach.... KUPUJ ELITE ,dbaj i pograsz pare lat na nim :))
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja sadze ze okolo 200zl to najpewniej dostaniesz. i jak masz kupowac to albo jaspera albo slime .przerobka slime wiecej kosztuje do dzis wszystkich napedow nie przerobisz obecnie 9504,0025,0401
     
  7. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak poznac te wersje ?
    I jakie jest prawdopodobienstwo rroda w jasperach ?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Poznasz po dacie produkcji.
    RROD w jasperach jest znikomy.
     
  9. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no to jak tam jest napisane 12/08/2010 to jaki jest ? Co dokladnie masz na mysli mowiac znikome ? ;d
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ciężko złapać RRODA na Jasperze.
    Napęd to 0225.
     
  11. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli da sie przerobic, a myslicie czy oferta z jasperem w pierwszym poscie jest dobra ?
     
  12. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    kto by Ci zapłacił za Xenona 400 zł ? I jeszcze po 2 RRoD a tu zbliża się trzeci ? :D

    150-200,- max, ale ciężko będzie :)

    //Edit

    Pierwsza pozycja już sprzedana ale uważam, że ten drugi był bardziej warty uwagi. Ale to moje zdanie
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej sie do rrodow i zielonu sprzedac za te 250zl i miec spokoj z uzgledniajac ze sie resetuje albo bedziesz do tytulu jak padnie wogule
     
  15. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiec pewnie wezme jakiego jaspera, musze sie tylko podpytac czy w tej aukcji to jest jasper. :D

    Jezeli wymienionym xboxem to w skład wchodzi.
    Konsola (w wymienionym wyzej stanie:D. 1. rrod nie byl za mojej kadencji, ale 2. juz tak.)
    Dysk 20GB
    Okablowanie
    Zasilacz
    Pad
    Naped ze zmienionym firmware, nie wiem jakim do konca, ale jak komus nie pasuje to chyba najnowszy dashboard zdejmuje przerobke.

    Ewentualnie moge dolaczyc akumulatorki do pada i jakas gre. :D Cena do ustalenia.

    //Edit

    Jak ktos chce to moge wrzucic zdjecia.
     
  16. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    No jak masz xenona to i pewnie masz napęd hitachi także najnowszy dash nie zdejmie przeróbki.
     
  17. baihu

    baihu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum