1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 RGH Freestyle3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez venom5, Listopad 30, 2015.

  1. venom5

    venom5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk Cieszyński
    Witam, posiadam konsole xbox 360 slim rgh przerobioną już jakieś pare lat temu, ktoś coś poklikał i w menu FSD3 gdy klikam pozycję gry niczego nie znajduję. Wchodziłem do ustawień próbuję ustawić ścieżki gier klikam Save ale niestety żadne się nie zapisują, lista z ścieżkami jest pusta nie da się nijak dodać pomimo prób. Przypuszczam że trzeba będzie na nowo wgrać FSD? jestem zielony troszkę z tego czy da się jakoś inaczej to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krychanr8i10

    krychanr8i10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    a ustaw żeby wynajdowało Ci kilka podfolderów. Ustaw na max'a, Być może to to.
     
  4. venom5

    venom5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk Cieszyński
    az tak zielony nie jestem, robiłem to na wszelakie sposoby, gry są jedynie w Xbox classic tzn. z poziomiu moje gry w xboxie
     
  5. venom5

    venom5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk Cieszyński
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wgraj na nowo fsd

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. venom5

    venom5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk Cieszyński
    trzeba jakiś najnowszy FSD wgrać czy tak jak to gdzieś widziałem na forum po prostu skopiować na pena i z pendrive podmienic pliki? mógłby ktoś jakiś link rzucić nie chce czegoś na święta zepsuć
     
Wczytywanie...

Poleć forum