1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 rgh i dash problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fistas90, Kwiecień 21, 2014.

  1. Fistas90

    Fistas90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kilka dni temu kupiłem konsole przerobioną, mam kilka gier na dysku i były one widoczne w bibliotece w fsd3. Wczoraj po włączeniu były tylko 4 na 14 gier po ponownym wskazaniu ścieżki pokazywało 10 a od dziś żadnej. jeśli chce jakąś uruchomić robię to przez managera ale nie wiem jak to zrobić z grami na 2 płytach z dysku i jak zrobić zęby były ponownie widoczne. Da się coś z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Countach

    Countach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wszystkie gry znajdują się w jednym katalogu? Co do gier dwu płytowych, najczęściej pierwsza płyta idzie do katalogu z grami, a druga do content. Czasem na drugiej płycie jest multi, wtedy nie musisz jej przerzucać na dysk, uroki RHG i brak Live. Kolejnym przypadkiem jest np GTA Complete Collection, wtedy masz DVD1 i DVD2 oddzielnie w menu FSD, pierwsza płyta to IV, druga to EfLC.
     
  4. Fistas90

    Fistas90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszyskie mam w hdd1\ gry\ i do wczoraj je wykrywało a teraz nic nie ma, fds nie wykrywa nawet po ponownym wskazaniu sciezki. Trzeba bedzie wgrac nowego fds?
     
  5. Countach

    Countach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możesz spróbować sformatować dysk, wyczyścić cache, i wgrać FSD od nowa.
     
  6. Fistas90

    Fistas90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do w grania fds jest jakas plyta potrzebna do konsoli? bo kupiłem uzywaną i nie mam żadnych płyt
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. Fistas90

    Fistas90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wielkie:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum