1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 RGH JTAG

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez olej-xbox360, Maj 1, 2012.

  1. olej-xbox360

    olej-xbox360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam pytanie czy opłaca mia się przerobić xbox 360 slim na RGH JTAG za 180zł??
    I mam jeszcze pytanko na necie widzałem filmiki że długo się włącza i nieraz wyskakuje jakiś błąd czy tak jest po przerobieniu na JTAG??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na JTAG slima nie przerobisz. JTAG był możliwy z dashem do 7xxx nie wiem dokładnie który.
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    7177, pewnie ,że się opłaca jak cie nie interesuje gra na xbox live. każda konsola się włacza innaczej i czas bootowanie jest różny. najszybsze są jaspery .i do rgh trzeba mieć płyte główna trinity
     
    1 osoba to lubi.
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Na slimach bootowanie też nie jest złe, powinny bootować do 30sek raz po raz może się zdarzyć że startuje troszkę dłużej.
     
  6. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    przyczepie sie troche ale moze tobie tez sie przyda,zastanawiam sie nad RGH ale jak narazie dobrze mi sie gra na lt 3.0 na xbox live,czy na RGh tez mozen grac na XBL.?
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie można.
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    chyba do momentu bana mozna pograc :)
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
Wczytywanie...

Poleć forum