1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 RGH - nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Trotylos, Luty 4, 2015.

  1. Trotylos

    Trotylos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć i czołem!
    Od dzisiaj mam mega problem - mój Xbox nie chce zaskoczyć. Normalnie musiał pierwszy raz pochodzić ze 2-3 minuty i za drugim razem się uruchamiał. Mimo tego, że się uruchamia to nie ma sygnału na telewizorze, nie wykrywa pada, świeci się jedynie zielona dioda. Nie instalowałem żadnych aktualizacji, nie wgrywałem gier. Xell menu działa.
    Ktoś? Coś?
    Przeszukałem cały internet i nie mogę znaleźć rozwiązania. Odłączałęm zasilacze, dyski, pady, czekałem godzinę. Nie znam się na tym zbyt dobrze, tak więc proszę o pomoc.
    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  4. Trotylos

    Trotylos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jest to wina wgranego systemu, dashboard-a?

    P.S. Udało mi się raz uruchomić konsolę. Po wyłączeniu problem wrócił.
     
    Ostatnia edycja: Luty 4, 2015
  5. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Napisałeś że nie aktualizowałes niczego, wiec wygląda na to ze instalacja pewnie cos nie tak.
     
  6. Trotylos

    Trotylos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poprzedni post wyedytowałem i dodałem taką informację:
    [P.S. Udało mi się raz uruchomić konsolę. Po wyłączeniu problem wrócił.]

    Za, którym razem znowu konsola załapała. Problem w tym, że zaskakuje tylko gdy mam podłączonego jedno z padów i nim uruchamiam konsolę.
    W czym może leżeć problem?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    RGH do poprawy jak kolega pisał. To wszystko to zbieg okoliczności.
     
  8. Trotylos

    Trotylos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    idzie to samemu zrobić? Tzn. wykryć przyczynę.

    Teraz próbowałem i raz na 5 razy się włącza.
     
    Ostatnia edycja: Luty 4, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum