1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 RGH nie odpala gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel98872, Grudzień 25, 2014.

  1. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.
    Gdy próbuje odpalić grę to wyskakuje, "Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie." Plik ISO konwertuje przez ExisoGUI i próbuje odpalić z pena i dysku Xbox'a i dalej ten błąd. Wersja dash'a 2.0.16747.0 i to z każdą grą jest ten problem. Nowa, czy starsza. Konsola przerobiona RGH, gry odpalam z poziomu Freestyle3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Przkonwertuj do GOD i sprawdź czy zadziała ;) wyczysc tez cash FSD i nxe
     
  4. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przez Iso2God też nie działa. Czyszczenie cache też nic nie pomogło.
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Wywal FSD i wrzuc świeże, ustaw ponownie ścieżki i zobacz czy to zadziala
     
  6. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Usunąłem FSD i jak mam teraz wgrać nowy? Jak konsola mi się włącza przez orginalny dash. Nie mogę uruchomić tego, co jest na pendrivie.
     
  7. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Wrzuc FSD na pena i wrzuc na dysk przez xex menu
     
  9. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jak odpalić teraz tego Xexmenu? Mam go na pendrive.
     
  10. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dobra udało się wgrać FSD, pendrive okazał się wadliwy. Teraz zobaczę, co z grami.
     
  13. daniel98872

    daniel98872 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Teraz gry działają. Winny był pendrive.
     
Wczytywanie...

Poleć forum