1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 rgh nie włącza się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez borys842, Grudzień 29, 2014.

  1. borys842

    borys842 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem mój xbox 360 rgh nie włącza sie dioda na panelu świeci tacka sie wysuwa ale jest brak sygnału na tv
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdzałeś na innym kablu hdmi ?? na innym telewizorze ?? Wcześniej działało ??
     
  4. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dobrze rozumiem, odpalasz konsole przyciskiem od tacki? Jeżeli tak, to jak masz płytę główną Corona i za starą wersje xella to tak będzie (musisz ją wtedy zaktualizować). Spróbuj odpalić z pada i poczekaj z 2min, bo konsola musi zglitchować.
     
  5. borys842

    borys842 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzałem na innych kablach i na różnych wejściach hdmi na tv dodam że dekoder od kablówki na tych kablach mi działa.
    wcześniej mi działała dosłownie kilka godzin wcześniej grałem

    odpalałem padem i też nic czekałem nawet 10 min

    Nie pisz posta pod postem, używaj funkcji Edytuj // Traffic
     
  6. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odłącz zasilacz od prądu, odczekaj z 2min i podłącz z powrotem. Odpal z pada i poczekaj.
     
  7. borys842

    borys842 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie tak zrobiłem i też nic
     
  8. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Serwis wysłał ci zaproszenie poprostu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum