1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 rgh pomocy!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychumls, Czerwiec 13, 2014.

  1. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam dzisiaj na konsoli próbowałem zainstalować 2 dysk 1tb postępowałem zgodnie z instrukcja lecz niestety zamiast sformatuj czy coś w tym stylu kliknąłem dostosuj wiec chciałem to naprawić klikając usuń dysk i całą zawartość gdy to zrobiłem konsola się zacieła po ponownej probie wlaczenia nic się nie dzieje jeśli włączam przez napęd jest to samo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co to znaczy nic się nie dzieje ? nie włącza się xbox ?
     
  4. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak właśnie sie nie włącza
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli chcesz tutaj jakieś pomocy to opisz. Brak diody zasilania konsoli? Czy nie glit****e? Czy nie wlacza sie tylko menu. Jaka di9da na zasilaczu w trybie czuwania jaka po naciśnięciu guzika power

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po prostu nie botuje cały czas tylko ta zielona dioda sie świeci a zasilacz jest w porządku czuwanie pomarańczowa dioda a gdy xbox sie włącza to zielone
     
  7. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Spróbuj wypiąć dysk i włączyć
     
  8. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robiłem już tak dysk mam zewnętrzny 1tb płyta główna to falcon
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zobac od góry konsoli czy chip glit****e. Zielona lub niebieska dioda migac bedzie co okolo 5sekund. Jesli nie to zapewne padla konsola

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  10. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie nie miga ten chip
     
  11. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to tylko serwis zostaje.

    Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum