1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 + RGH problem z siecią DNS [PL]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wiktor Michalski, Czerwiec 12, 2014.

  1. Wiktor Michalski

    Wiktor Michalski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ozarow Mazowiecki, Poland
    Witam mam problem z siecią DNS ! :mad-new:
    Serwer IP automatycznie wpisany. [wszystko działa]
    Serwer DNS nie działa...
    Xbox podłączony przez kabel internetowy oraz do routera.
    Proszę o szybką POMOC..
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wszystko w porządku, masz błąd z DNS bo połączenie z XBL jest zablokowane w dashlaunch.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. Wiktor Michalski

    Wiktor Michalski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ozarow Mazowiecki, Poland
    No tak ale jak to odblokować?
    Bardzo proszę o pomoc . Dziękuj
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Nie da się ja ostatnio też miałem taki problem jak wywali ci błąd dns w nxe to wróć do fsd i będzie normalnie podłączony do neta

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak odblokujesz to połączyć się z XBL i z automatu bana dostaniesz
     
  7. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    RGH = brak XBL

    Internet przy RGH wykorzystujesz w FSD do
    - pobierania okładek
    - pobierania TU
    - grania w multi na LINK

    Na nxe nie próbuj.

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum