1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 rgh problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomunieczek, Luty 9, 2013.

  1. tomunieczek

    tomunieczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam przedwczoraj przerobiłem swojego x'a na rgh wszystko było by cacy gdyby nie to że zepsuł się dysk wcześniej konsola się wieszała i dopiero gościu który to przerabiał powiedział że może to być uszkodzony dysk i faktycznie bez dysku wszystko hula aż miło a z dyskiem po różnym czasie wszystko staje i trzeba resetować. i tu zaczynają sie schody mam 2 pendrivy po 8 gb na pierwszym chce trzymać grę np forza horizon a drugi będzie do sejwów itp to jest chwilowe rozwiązanie bo jestem na drodze kupna dysku choć nie wiem ile to jeszcze potrwa a chwilowe chciał bym w coś grać. więc jak przenieść wszystkie sejwy i profil na pedrive ? i jak zgrać gry na laptopa ? nie mam routera używam modemu iplusa. podłączam kabel crosowy do x'a i laptopa ok z laptopa czytam ip 169.245.98.166 wpisuje to samo w ust sieci w konsoli ale przy próbie wywala błąd ? jak chcę sprawdzić ip na konsoli tzn wciskam prawy analog to chowa się hud z temperaturami a ponoć tak się sprawdza ip nie ogarniam o co w tym wszystkim chodzi ? proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: xbox 360 rgh problem

    Za duzo nie wiesz. Jesli mialbys adres ip byl by w lewym dolnym rogu, aktywne z hud z temp. Poczytaj moze jak udostępnić internet przez komputer, jak wpisujesz takie same adresy to nie,ma prawa działać. W dashu w pamieci jest funkcja od formatu pendrive i kopiowania profili i save. Masz drugi pendrive format na fat32 gre kopiujesz na pc i podlaczasz go tylko do konsoli.
    Zacznij czytać, a nie pytać. Jest tutorial dla sartujacych od 0
    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  4. tomunieczek

    tomunieczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na laptopie mam ip 169.254.98.166 maska 255.255.0.0 brama domyślnie czyli 169.254.98.166 tak? więc w konsoli wpisuję ręcznie 169.254.98.167 maska 255.255.0.0 a brama 169.254.98.166 czy końcówka 167 ? zaznaczyłem opcję udostępniania internetu jednak na xboxie nadal się to nie wyświetla test cały czas wywala błąd jeszcze jakieś rady ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skoro masz początek adresu 169.254 to powinieneś przeczytać ten wątek: http://xboxforum.pl/jtag-rgh-194/adres-ip-czasem-sie-gubi-154227/
     
  6. tomunieczek

    tomunieczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. tomunieczek

    tomunieczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie wie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum