1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 rgh problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamx32, Wrzesień 25, 2014.

  1. adamx32

    adamx32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Xbox 360 rgh nie widzi nowo dodanych gier na dysku zewnętrznym, do pewnego czasu było wszystko w porządku gry wrzucane na dysk było widać na liscie gier w Freestyle Menu , gdy zacząłem ściągać gry z torrentów nie ma ich na liscie gier , próbowałem odświeżać dysk oryginalny konsoli ale to nic nie daje, dodam że gdy wrzucę gre na oryginalny dysk konsoli wszystko jest ok
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ścieżka dodana? Skan robiłeś? Może zwiększa głębokość skanu.
     
  4. adamx32

    adamx32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ścieżka dodana poprawnie , prosze mi powiedziec jak zdobic skan z wieksza głebokoscia ,menu mam po angielsku i nie bardzo sie orientuje w co wejsc
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W content settings/ tam gdzie ścieżki dodajesz, z automatu masz na 2 ustawione ,zwiększyć spróbuj.
     
  6. adamx32

    adamx32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem tak jak napisałeś pasek zwiększyłem do końca jednak nic to nie pomogło stare gry z dysku zewnętrznego widać a tych nowych dodanych w ostatnim czasie nie
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Zainstaluj Aurorę.
     
  8. adamx32

    adamx32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skąd mogę pobrać tą aurorę i jak ja zainstalować na dysk zewnętrzny czy konsoli, proszę o dokładne wytłumaczenie ponieważ jestem w tym zielony
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
  10. adamx32

    adamx32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrałem wersje 0.1a.1
    jak mam to zainstalować czy podczas instalacji usuną mi się gry z dysku ?
     
  11. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Lepiej pobierz najnowszą 0,2 b. Nic Ci się nie usunie. Wrzucasz na dysk i odpalasz.
     
  12. adamx32

    adamx32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zainstalowałem aurore 0.2b poustawiałem ścieżki do dysków ,nadal jest ten sam problem konsola na liście gier nie widzi tych samych gier co wcześniej, czy wina mogła by stać po stronie gry ? gdy wchodzę bezpośrednio na dysk gra odpala wiec czemu nie ma jej na liście ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum