1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 RGH trzeba wyczyścieć płytę miekką ścierką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LordWaider, Grudzień 7, 2013.

  1. LordWaider

    LordWaider Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem dotyczący konsoli otóż niedawno przerobiłem sobie ją na rgh i gram bez płyt, jednak w jednej grze jaką jest borderlands 2 mam taki błąd że w jednym miejscu w grze oraz w randomowym czesie gdzieś wysakauje mi błąd że niemożna odczytać płyty i że trzeba ją oczyścić chociaż wcale jej niema w napędzie. Z góry dziękuje za jakiekolwiek onforamcje. Moja konsola jest juz dość stara ale jara :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    spróbuj na początek wyczyścić pamięć podręczną w konsoli i zobacz czy pomoże
     
  4. LordWaider

    LordWaider Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co może mi jeszcze wykasować czyszczenie pamięci podręcznej, nie wiem chodzi tu o save i konta ;_; bo ja to zielony jestem.
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    nic ci istotnego nie usunie nie wykasuje ci save , konta i itp , tylko usunie ewentualne błędy
     
  6. LordWaider

    LordWaider Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety wciąż to samo ;_; jakieś inne sugestie?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra jest przerobiona do XEX czy GOD? Bo ostatnio też ktoś pisał, że ma problem z jakąś grą a przerobienie jej pod GOD pomogło. Spróbuj i ty tak zrobić jak masz w XEX.
     
  8. LordWaider

    LordWaider Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie poprostu gre juz mialem wczesniej na płycie i zainstalowałem z płyty i tak właśnie myślałem żeby wgrać ją przez god.

    Wgrałem przez GODa i wciąż to samo;_;

    btw. wgrałem dlc do tej gry czy to może być przez to? bo ogólnie działają ok.


    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A dysk który wgrywasz to nie ma bad sektorów?
     
  10. LordWaider

    LordWaider Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to jest i jak to sprawdzić? bo inne gry np. Lost Planet 3 jak wgrałem przez GOD to działało ładnie bez żadnego błędu

    Przeskanowałem dysk HD Tune Pro przez usb i nie wykazało żadnych błędów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum