1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 rrod 0000

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychumls, Kwiecień 24, 2014.

  1. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam posiadam konsole xbox 360 falcon z przeróbką jtag (jtag jest bez plytki ). co oznacza kod błędu 0000 ? co mogę teraz zrobić ? mam umiejętności lutownicze oraz stację hot air. prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz same 0000 to znaczy ze konsola sama nie wie co ja robi. Najczęściej szkoda się nawet za taką zabierać.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Wgraj retail i zobacz jaki wtedy masz błąd. Jeżeli dalej to samo to ustaw hota na 140-160 stopni grzej chwile gpu, załóż radiatory i odpal i czekaj na efekt. Wentyle się kręcą przy rrodzie czy nie?

    Dexter, jeżeli konsola wyświetla błąd to znaczy że coś nie "odpowiedziało" do cpu lub smc tak jak powinno, dlatego konsola wyświetla błąd i "wie" co ją boli ;)
     
  5. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Masz programator do nandów? Wentyle sie kręcą podczas rroda?
     
  7. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam programatora. tak kręcą się normalnie
     
  8. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Podaj stany z szyny POST podczas RROD.
     
  9. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
  11. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    To oddaj konsolę do serwisu.
     
  13. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    była rok temu w serwisie została tam wyczyszczona i była wymieniona pasta a więc boje się oddać znów do tego samego serwisu a w okolicy niema innego . Sowa a ty prowadzisz serwis ?
     
  14. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Masz podobno umiejetności i stację hot air, a nie masz zwykłego miernika?!? Weź nie zawracaj głowy tylko oddaj komuś kto ma pojęcie i sprzęt. Nikt nie będzie Cię tutaj niańczył i uczył podstaw elektroniki i diagnostyki.
     
  15. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    petroz jak nie umiesz czytać to sie nie wypowiadaj nie posiadam "aktualnie" miernika .
     
  16. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Brak miernika to brak miernika. Na chwilę obecną nie jesteś w stanie przeprowadzić samemu żadnej diagnostyki, więc nie nabijaj bezsensownie postów i albo oddaj komuś kto ma sprzęt i wiedzę, albo załatw potrzebny sprzęt i dopiero pytaj o pomoc. Nikt z nas nie jest wróżką i nie wyczaruje ci odpowiedzi na twoje pytanie bez diagnostyki konsoli...
     
Wczytywanie...

Poleć forum