1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - rrod - kod błędu 0102

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Saskey, Marzec 6, 2011.

  1. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam kod błędu 0102. Nie wiem co on może oznaczać. Miałem włączone konsolę na około 15 minut, potem wyłączyłem i jeszcze raz włączyłem i o dziwo działa. Czy to może się powtórzyć?

    Model: Elite 120GB - Falcon
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może się to powtórzyć , prosiłbym po otrzymaniu rroda wysłać do Microsoftu i tam ci poradzą. Jeżeli masz na gwarancji .
     
  4. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety nie mam. A jaki jest % szans, że się nie powtórzy? teraz jak drugi raz włączyłem to jest normalnie. Dodam jeszcze, że stało się to jak zmieniłem sobie rozdzielczość Oo.

    Cały czas rrod. Myślałem że jednak będzie okej :(
     
  5. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    masz zimne luty ;) Najbardziej spotykana usterka ;)
     
  6. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ile kosztuje profesjonalna naprawa?
     
  7. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    reballing . :) ok 150 zł :)
     
  8. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raz się normalnie włącza i jest git. Nie rozumiem D:

    Ten reballing sprawdzałem jest też za 75 w Poznaniu robią. Musiałbym tylko wysłać konsolę. A gwarancję dają aż 6 miesięcy.
     
  9. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Hmmm ja w reballing za 75zł nie wierzę...koleś zrobi Ci reflow i po 2 tyg. konsola znów padnie
     
  10. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Nie . za 75 to niemożliwe. Jak miałem zrodowaną konsole to szukałem na allegro i była za 69. Wysłałem maila i gość powiedział ,że za moją usterke chce 180 zł ;) Ale zrobił git :) Działa już ponad rok ;)
     
  11. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola po przywróceniu 720p normalnie chodzi. A problem zaczął się od razu po zmianie rozdzielczości i od razu w Transformersów zagrałem i zawiecha na ekranie w postaci zielonych pionowych kresek i RROD. teraz jest git.
     
  12. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    no czyli zimne luty pod GPU jednak ;)
     
  13. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To znaczy, że konsola była kiedyś naprawiana? I ile NAJTANIEJ wyjdzie naprawa tego pod GPU?
     
  14. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    nie wiem czy była ,czy nie ;) Poprostu jak konsole "ocieplisz" to się włączy na chwile ,a za jakis czas pokażą się "duchy" czyli takie zielono niebieskie paski czy kwadraty itp . ;) co do drugiego pytania to nie jestem pewien ale cos ok 120 zł :) chyba ,że reballing to ok 150 zł ;)
     
  15. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie zawsze musi być ocieplona. Tak raz na 5 razy RROD wyskakuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum