1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 S 250GB Brak Dzwięku.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ghostie, Styczeń 24, 2012.

  1. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam xboxa 360 slim w wersji 250 Gigowej. Problem jest taki że jak podłącze go pod monitor ( z wbudowanymi głośnikami ) to nic nie słychać, próbowałem możliwie każdego sposobu lecz nadal nic nie słychać. Na telewizorze działa jak malina, tylko jak podepnę do monitora nic nie słychać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    moze nie ma glosnikow w monitorze?
     
  4. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
    a jak podłączasz pod monitor? tzn jakim kablem?
     
  5. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Głośniki na pewno w monitorze mam bo na komputerze z nich korzystam. A kabel mam HDMI z przejściówką DVI.
     
  6. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na DVI chyba dźwięk nie jest przysyłany. Sam obraz Ci leci.
     
  7. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To powiedz mi czy jest jakiś inny sposób na głos? Jakoś inaczej podłączyć, słuchawki, cokolwiek?
     
  8. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Albo podłączyć konsole kablem zakończonym standardowym wyjściem na monitor i 2 kablami RCA
     
  10. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fajnie to wygląda, tylko że ja żadnych "kabelków" od głośników z monitora nie mam. Podłączam kabel ( od komputera ) i gra gitara, myślałem że z Xboxem będzie tak samo. A powiedz mi jeszcze jedno, przez monitor nic nie słychać to dobrze, przeboleję ale dlaczego nic ze słuchawek nie słychać?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli podłączysz zwykły kabel i hdmi i tam przejściówki to zmień w opcjach że dźwięk analog i nie cyfrowo. Używasz przejściówek i tu masz problem
     
  12. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jesli masz na myśli heatset podłączony do pada to nie jest on od słuchania tylko rozmawiania podczas gry
     
  13. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, to już wiem że headset jest tylko do rozmawiania podczas gry :p Więc tak, może opisze jak mam podłączone bo widzę że jeden z kolegów mnie chyba źle zrozumiał, mam xboxa, wsadziłem kabel HDMI do xboxa, na drugi koniec kabla HDMI dałem konwerter HDMI > DVI i podłączyłem do monitora. Dźwięku jak było tak nie ma, spróbuje zamówić to co podesłał mi DAMSPI. Jak na razie to dzięki za pomoc :].
     
  14. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączony pod monitor mam 1 kablem, ale też w 2 wejściu w monitorze mam podłączony komputer. Słuchawki mam na USB.
     
  16. tomo89pl

    tomo89pl Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    A jaki to model monitora? Nie posiada w ogóle złącza hdmi? Słuchawki na usb nie poradzą sobie z obsługą xbox'a - tak myśle - więc potrzebne będą dodatkowe głośniki lub wejście jack w monitorze.
     
  17. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Model monitora, jedyne co o nim na razie wiem to że to marka DGM, kupiłem go około 2ch lat temu, znajdę karton to dam więcej informacji. Na razie zamówiłem ten kabelek VGA z wyjściem na głośniki, zobaczymy jak to wyjdzie.
     
  18. Ghostie

    Ghostie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za post pod postem, a także za zwłokę w odpowiedzi, dziękuje Ci Damspi, właśnie to mi pomogło. Pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum