1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 S już do kupienia w Polsce

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Litwin95, Czerwiec 22, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    W sieci pojawiły się już pierwsze oferty na nowego Xboksa - to "250 gigowe, wajfajowe, z Kinectem kompatybilne" cudeńko, które zrobiło na wszystkich takie wrażenie na konferencji Microsoftu na E3.

    Gdzie go kupić?

    Możliwości jest zasadniczo wiele:

    - ofertą swoją chwalą się informacją prasową sklepy Vobis, które jak wiadomo do najtańszych nie należą - tu za nowego Xboksa zapłacić trzeba 1099 złotych,

    - tak samo wygląda to w sklepie RTV Euro AGD - 1099 złotych i żadnych dodatkowych bonusów,

    - ciekawa oferta znajduje się w sklepie Ultima - konsola kosztuje 1049 złotych, a każdy kto ją kupi dostaje dożywotni rabat na zakupy w tym sklepie (5%),

    - cenowo najlepsza jest oferta Komputronik - konsola kosztuje 999 złotych, a dodatkowo - w związku z trwającą właśnie promocją - klienci, którzy go kupią biorą udział w losowaniu samochodu.

    Premiera - 16 lipca. Kto kupuje nowego Xboksa?

    Źródło: http://gry.interia.pl/news/xbox-slim-juz-do-kupienia-w-kraju,1496097

    PS Dowód: http://www.komputronik.pl/index.php/product/102112/Programy_i_gry/Konsole_do_gier/XBOX360_Slim_250GB.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    W komputroniku dosyć tanio... W cenie promocyjnej zwykłego Elite'a. Jakby był przerabialny, to bym się skusił, ze względu na Wi-Fi i 250gb HDD.
     
  4. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    Chciałbym mieć takie problemy jak ty.

    To spoko, sprzedam Elitkę za pół ceny i drugą dopłacę do Slima, ale jeszcze poczekam aż ludzie wypróbują.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    tylko czekać jak cenny wersji elite i arcade pospadają aż miło na to patrzeć bo jak narazie elite chodzą po 1200-1300 czyli drożej od nowej konsoli szok .
     
  6. zakxxx

    zakxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław/Rzeszów
    Ja wlasnie mam zamiar kupic Slim Arcade od razu jak wyjdzie,poniewaz zepsul mi sie moj arcade. Mam nadzieje ze zamknie sie ta kwota w max. 700 zl.
    Ponadto mam pytanie do was ,bo nie mam zamiaru placic za flashowanie napedu i czy nie moglbym podmienic napedow i podpiac swoj stary przerobiony LiteOn z 2008 r. ??
     
  7. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nie ma szans. Nie podłączysz starego napędu do slima.
     
  8. zakxxx

    zakxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław/Rzeszów
    To jest na 100% pewne? nie moge sprobowac?czy cos sie spali wiec lepiej nie robic sobie zachodu?
    A poza tym jak zrobie flasha napedu w slimie, a ma on liteona to gwarancja na konsole przepada-bo nie da sie wrocic starego klucza? Ale chyba moge zaryzykowac utrate gwarancji, bo ta konsola juz nie powinna miec rroda...(moja z czerwca 2008 padla tydzien temu, a gralem z 4h tygodniowo, a niby miala byc malo awaryjna gdy ją kupowalem)
     
  9. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tym przerabianiem to ja bym się wstrzymał,kto wie co microsoft wykombinował.Jak teraz jest wi-fi to konsola będzie mogła bez wiedzy się łączyć z netem,co za tym idzie banik automatycznie wleci.
     
  10. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    jeżeli zablokujesz w konsoli łączenie z livem, to ci się nie połączy.. pomysl :ban
     
  11. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    podoba mi się ta cena w komputroniku, ciekawe czy na allegro będzie jeszcze taniej? bo jestem poważnie zainteresowany slimem.
     
  12. Carnagge

    Carnagge Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LiteOn'y byly przez dlugi czas nieprzerabialne. Teraz widac, ze jest tam zmieniony czytnik dvd, wiec moze byc zupelnie innej firmy. Poza tym Microsoft juz na pewno pomyslal jak zablokowac flashowanie napedow. Tym bardziej, ze teraz zmienil architekture konsoli, wiec mogl wprowadzic kilka nowych zabezpieczen.
     
  13. stanko111

    stanko111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ta promocja w ultimie to chyba zawsze była że przy zakupach powyżej 700zl dożywotni rabat 5%
     
  14. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Ja kupię tego tańszego, albo bundle z kinectem...:p
     
  15. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Ja nie kupie, nie mam po co i tak nie będę grał na Livie, zrobię JTaga i mi to Lotto.
     
  16. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Przecież ta nowa konsola to nie arcade a na razie wersji bez hdd nie zapowedzieli i wątpliwe jest, żeby wypuścili xboxa bez dysku.
     
  17. zakxxx

    zakxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław/Rzeszów
    Przecież wszędzie piszą, że pracują nad wersją za 200$, więc pewnie na premierę w Europie już ta tańsza wersja wyjdzie.
     
  18. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    promocja w komputroniku skończona cena 1099
     
  19. fazarro

    fazarro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    z tego co mi wiadomo MediaExpert również szykuje jakies preordery na X360S
    ceny mają byc bardzo konkurencyjne
     
  20. mad_d2

    mad_d2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Ja wczoraj sprzedałem swojego xboxa wraz z grami i dodatkami za 1300zl wiec mam juz na nowego klocka pozostaje tylko czekać, ale co ja bede robił te 3 tygodnie?... hmm moze jakis aktywny wypoczynek, piłka i rower hehe... nie po prostu pojde pogierzyc do koleszki
     
  21. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    jak zalatwic swojego xboxa zeby mi na gwarancji dali nowa maszyne??
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum