1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 s

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Korciok, Listopad 3, 2011.

  1. Korciok

    Korciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem na forum odpowiedzi na to pytanie i nie znalazłem. Czy gdy ma się xboxa i modem (scientific atlanta 2203 z UPC) z 1 wejściem RJ-45 to czy komputer musi być włączony i czy muszę mieć router by udostępniał połączenie czy tylko router/modem musi być podpięty do prądu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeżeli bedziesz przepinał kabel z kompa do xboxa to moze byc tylko ten modemik z UPC.
     
  4. Korciok

    Korciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli może być tak : Xbox ----- Modem ------ UPC (gdzie ----- to kable).
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak ale wtedy komp nie ma neta, mozesz jeszcze zainwestowac w router tylko powiedz mi jaki kabelek przychodzi od upc to jest skrętka czy taki telefoniczny? nie mialem z ich netem stycznosci.
     
  6. Korciok

    Korciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I tak będę korzystał z jednej z opcji (xbox/laptop). Podobno większość routerów ma crossowanie wewnętrzne, więc to chyba obojętnie. Kabel albo prosty albo kross, nie znam się.
     
  7. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie da rady tak ze podlaczysz byle jaki net pod ruter a on bedzie puszczał syngal do laptopa i do xboxa ?

    Ja tak mam i wszystko dziala..
    W jednej chwili mam net na xboxie , laptopie, komorce i tablecie..
     
  8. Korciok

    Korciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Up
    Ale mi chodzi o możliwość grania przez neta bez udziału kompa.
     
  9. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    komp nie bedzie mial przy tym udzialu jest wstawisz router.
     
  10. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    router, innej opcji nie ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum