1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 sie tnie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojsz20, Sierpień 12, 2012.

  1. wojsz20

    wojsz20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam już ponad rok xbox360 slime podpietego do TV , zawsze było wporządku ale od pewnego czasu podczas gry np; na podzielonym ekranie w zombie BO albo w MW3 poprostu jest mało fps i sie czasem przycina. Dzisiaj grałem sobie w Crysis 2 - koszmar max mam 15 fps i strasznie mnie to wnerwia. xboxa wewnątrz nigdy nie czyściłem i moje pytanie brzmi jak pozbyc sie tego problemu oraz czy danie do serwisu konsoli w celu wyczyszczenie jest dobre i gdzie taki serwis znaleźć .Dodam że jestes z Dolnegośląska ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    sam sobie wyczyść, jest to proste i nie zapłacisz 50-100zł za coś co każdy może zrobić :)
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj najpierw wyczyścić cache twardego dysku
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najpierw przeczyść pamięć podręczną :) Jak nie pomoże to odłącz HDD i zagraj z płyty, jak problem zniknie to wina HDD.
     
  6. wojsz20

    wojsz20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Konsole wyczyściłem oraz zagrałem bez HDD z samej płyty , niestety bez zmian gra dalej chodzi dośc słabo ;/
     
  7. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podepnij do innego tv nie jestem pewny ale powinno pomóc (najlepiej do jakiegoś starszego i mniejszego od tego na którym grasz )
     
  8. wojsz20

    wojsz20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Podpiołem konsole do starego tv od dziadka :D , telewizor jeszcze z ery tych grubych oraz oczywiscie AV ;), Odpaliłem Crysis 2 i było nieco lepiej leczy cieżko mi to ocenic ponieważ ten tv ma 23 cale i uwieżcie nie da sie ocenic czy wszystko chodzi porawnie , lecz na pierwszy rzut oka wszystko chodziło lepiej i nie było spadków fps ... Może można zainstalowc do konsoli licznik fps wtedy bym wiedział , moje pytanie brzmi tak: Czy jeszcze jakos można przetestowac to wszystko bo nie da sie grać jak wczoraj grałem na split screen-nie i jak kolega żucił granat w BO Zombie to było gdzies z 5 fps i prawie sie konsola zawiesiła , czytałem też ze to może byc koniec dla mojej konsoli ;( przez tzw.Frezzy ... Prosze o pomoc
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz gwarę to ślij konsolę do MS.
     
  10. wojsz20

    wojsz20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Problem w tym że jakiś ehhhm ehhm mądry człowiek z forum polecił mi wyczyścic konsole wiec tak zrobiłem lecz żeby to zrobic trzeba "pląby" pościągać , a raczej wątpie żeby goscie z MS byli tacy głupi(chodz do mądrych nie należą) i nie połapali sie że konsola była już rozbierana ;/
     
  11. wojsz20

    wojsz20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ma ktos jeszcze jakies pomysły? Jeśli tak to prosze pisać ;)
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Daj konsolę do serwisu.
     
  13. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może się przegrzewa

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. wojsz20

    wojsz20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    @Refresh Konsola naprawiona już jest :) Teraz tylko jest jeden problem - granie na xboxie nadal nie jest komfortowe a crysis 2 mimo polepszenia płynnosci dalej że tak powiem chodzi tragicznie do tego co widziałem na YT( widziałem kilka gameplayów z X360 w Crysisa 2 ;) )
     
  15. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Może wymień pastę bo stwardniała :), - ale z tym to już jest z 1h+ roboty bo trzeba wyjmować płytę całą.
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wymieniał :) bez serwisu się nie obejdzie.
     
  17. wojsz20

    wojsz20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pasta już była wczoraj wymieniona ;/ Ale to nic nie zmieniło
     
Wczytywanie...

Poleć forum