1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim 120 gb ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KamilCR7, Sierpień 30, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KamilCR7

    KamilCR7 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak myślicie czy będzie Xbox 360 Slim z dyskiem 120 gb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    nie będzie bo 120gb to za mało :p
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Dlaczego za malo? ja nie mam wcale dysku i zyje ;]
     
  6. KamilCR7

    KamilCR7 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Mi to by tyle wystarczylo
     
  7. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mogło by wyjść XboX 360 Slim Premium60/120GB:)
     
  8. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    kup sobie slima 4GB bez dysku i dokup dysk 120GB i po klopocie :D
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a masz takie dyski do slima? Jedynym dostepnym oficjalnie ma byc dysk 250gb. Ale uwaga - z konsola dzialaja rowniez dyski wd i dyski od zwyklego xboxa. Problem tylko w tym ze trzeba miec kieszen ktora jest rowniez obecnie niedostepna...
     
  11. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Nie,nie będzie jedynie będą edycje limitowane po 320gb
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    do slima pasują dyski od zwykłych xboxów lub przerabiane WD ,kieszonek nie ma na razie ale
    czy nie da sie go zainstalowac bez kieszeni ? - owszem da sie

    >>>YouTube - Upgrade Xbox360 Slim 4gb with ANY xbox360 Harddrive

    w wolną przestrzeń mozna troszku gąbki wsadzic aby nie "latał" i wszycho...:D
    tutorial tylko dla kumatych :)
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie powiedzialem ze sie nie da bo wiadomo ze dla chcacego nic trudnego tylko wiekszosc osob nie lubi takiego grzebania :p

    co do dyskow 320gb to beda one tylko w zestawach a nie sprzedawane oddzielnie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum