1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim 250 gb nowa aktualizacja brak odczytu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomicbr, Lipiec 8, 2012.

  1. tomicbr

    tomicbr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jakis czas temu moja konsola została udoskonalona w nowy soft o nazwie LT 3.0 .Oczywiscie zaczołem grać w nowe gry a ze jestem maniakiem gier wyścigowych wiec do gustu przypadła mi gra forza 4 .Oczywiscie zakupiłem sobie odpowiednią nagrywarkę z wgranym softem po czym wypaliłem sobie forza 4 .Gra super wszystko było fajnie aż wpadłem na idealny pomysł żeby podłaczyc sie do neta .Po podłaczeniu sie do neta zapytano mnie o aktualizacje po czym ją pobrałem no i szpera szpera wychodze z neta odpalam gre forza 4 a tu komunikat ze nie obsługiwana płyta wiec wypaliłem nastepne 3 verbatmiy zrobione pod xdg3 i dalej to samo nie wiem gdzie jest problem może mi ktoś podpowie soft jaki mi pobrało to 15574.0 pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Przepuszczasz gry przez abgx?

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  4. sepel1994

    sepel1994 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    z tego co sie orientuje ,to własnie przez aktualizacje narobiłes sobie bidy.to "ulepszenie" nie działa(na 90% jestem tego pewien) z tym softem.po to sa własnie aktualizacje systemu,aby wyeliminować granie na nieoryginalnych płytkach.
     
  5. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    1 Słowem zdupcyłes sobie przeróbkę(chyba) kolego ;p
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Raczej masz lt+ 2.0 a nie 3.0 i stad problem

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. tomicbr

    tomicbr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm no tak moja wina nie powinienem pobierać tej aktualizacji a wracając do napędu i flasha model to liteon 9504 który po aktualizacji przeszedł w 0272 wybierając soft do flasha wybrałem plik z katalogu jaki pobrałem z softami o nazwie LTPlus-0272-v3.0.bin wiec chyba dobrze zrobiłem i raczej chyba jest wgrany soft LT 3.0 czy zle jest
     
  8. tomicbr

    tomicbr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze dodam że inne gry też kopie działają ale są ty gry robione pod xdg2 gry które maja poj do 8 gb max
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. sepel1994

    sepel1994 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nie mam pojecia w takim razie.A masz jakies gry nowsze od forzy 4?jesli nie to załatw sobie i zobacz czy działa.tak sie tylko domyslam,ze nowsze gry moga ci niedziałac po sciagnieciu nowego softa(albo sie myle,nigdy nie miałem przeróbki)
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    skoro nie dzialają mu gry w xgd3 tzn ze dostal cichą aktualizacje wraz z nowym dashem
    konsola do ponownej przerobki
     
  12. tomicbr

    tomicbr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wgrywałem od nowa soft i nic niestety nie dało dalej jest to samo ciężko powiedzieć jak sie za to zabrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum