1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim 250GB, Problem z NAT częściowy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nextus, Maj 2, 2015.

  1. nextus

    nextus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Witam mam problem ze swoją konsolą czy tam siecią.
    Mam bramę na strychu, (ap) kablem na dól schodzi do mojego routera (cisco) i z tego routera sygnał wędruje juz po domu.
    W xboxie mam internet jednak jest komunikat o sieci NAT. Mogę grać live z innymi.. ale nie z każdym, np z bratankiem nie mogę się połączyć w żaden sposób.
    na konsoli ustawiłem statyczny adres bez dhcp, żeby za każdym razem nie pobierał innego adresu
    na routerze :
    UPnP mam uruchomione, co do portów:
    88 UDP- odblokowany
    3074/3074 BOTH podwójny odblokowany.
    53 BOTH podwójny odblokowany
    i oczywiscie port 80 też odblokowany.

    Mimo to dalej problem z nat.
    ktoś coś poradzi? czemu pojawia się ten problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Na routerze masz zewnętrzne ip?

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  4. nextus

    nextus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    tak , mam zewnętrzny adres IP.
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Spróbuj albo UPnP albo przekierowanie portów.

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  6. nextus

    nextus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    UPnP mam enelabed. Porty rozblokowane nawet zrobiłem strefę DMZ dla konsoli 1.141,
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Chodzi mi o to że aktywne powinno być to albo to. Ponoc jedno z drugim się gryzie

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum