1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim 250GB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil0294, Czerwiec 24, 2011.

  1. kamil0294

    kamil0294 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałbym sobie zakupić Xbox`a 360 slim 250GB ale on jest sprowadzony z Anglii i czy było by w nim menu w wersji PL ? Chodzi mi o to czym można ustawić język menu.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nath

    nath Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Można.

    EDIT:// eeeh, sekundy... :p
     
  5. kamil0294

    kamil0294 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki za pomoc ! :)
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz, ale musisz kupić przejściówkę na nasze gniazdka.
     
  7. koper1305

    koper1305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    czy ktoś może wytłumaczyć jak zmienić język w Slimie 250 gb z angielskiego na polski ?
    Używanie angielskiej konsoli w polsce nie Grozi żadnym banem czy oflagowaniem ?
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie grozi chyba ,że ma lt .w opcjach langue sobie poszukaj powino być dashe mają każdy język prawie
     
Wczytywanie...

Poleć forum