1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim 4 GB a dodatkowy dysk.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CybPL, Listopad 30, 2010.

  1. CybPL

    CybPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Poczytałem trochę forum i mam takie naprawdę banalne dla Was pytanie - czy dokładając dysk 250 GB WD sprzedawany na allegro mogę narazić się na jakieś przykre konsekwencje ze strony MS ? W starych tematach było info że MS banował takie konsole. Jednak było to z 2-3 lata temu i do końca nie wiem czy to prawda. Chciałbym taki dysk dołożyć aby nie orać płytek. Dodam że póki co przeróbka mnie nie interesuje - chcę na Xboxie tylko grać po sieci stąd takie pytanie. Czy konieczny jest oryginalny dedykowany dysk czy taki WD współpracujący z konsolą będzie jak najbardziej ok i nie ma o co się martwić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzywo

    krzywo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    nie, nie będziesz narażał się. Nie masz co się martwic
     
  4. Muntrill

    Muntrill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja sie zastanawiam czy w slimie działał by dysk rozebranego dedykowanego dysku z poprzednich wersji x'a....
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak - ja tak mam podłączone 120gb ze Elitki
     
  6. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    u mnie działa 60gb z premiuma ;) niema żadnego problemu cały czas jestem na xbl gram online
     
Wczytywanie...

Poleć forum