1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim 4 gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kilerus, Grudzień 16, 2010.

  1. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam xbox 360 slim 4 gb 2010-09-24 chcialbym dowiedziec jaki mam naped i czy mozliwe jest przerobienie konsoli jesli nie to około ile mam czekac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Lite-on. V2 lub V3. Ale raczej V3.
     
  4. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Z Września więc ma tego nowego litka jak narazie tylko spoff napędu ale scena mówi ,że już niedługo.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Chyba cos ci sie ze slimem pomylilo. mana 100% v3 93450C, przerobka oczywiscie jest tylko trzeba ciac w napedzie i lutowac.
     
  6. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki koszt takiego przerobienia?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ok. 80,-
    Ale to zalezy gdzie.
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    Dexter co ty za herezje siejesz :p ?

    przeciez napisał że to Slim z września ale 2010 a nie 2009 :p wiec nie jest to v3 93450c !

    jedynie napędy z fw 9504, które są w konsolach Slim produkowanych do 4 lipca.
    Późniejsze konsole posiadają napędy z fw 0224 i 0225, z których nie da się odczytać klucza...

    a jak masz z 3 pierwszych miesięcy produkcji
    to sie da ale poprzez wymiane napedu
    na starszy i koszt 250,-
    wiec sie nie opłaca

    trzeba czekać na LT+ dla slima
     
  9. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dajecie nadzieje potem ją odbieracie... Za około ile wyjdzie ten lt+ dla mojego slima?
     
  10. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    jak narazie nieprzerabialny wiec możesz sobie odpuścić, czas zostać oryginalnym :p
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Moj blad, zbyt wiele zakladek otworzonych :p juz ze wszystkich napedow liteon ze slim da sie odczytac klucz i do nich wyjdzie flash na swieta. Najnowszy jest teraz Hitachi ktorego wlasnie rozgryzaja.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tzn. w najnowszych slimach jest hitachi ?
    czy piszesz że do starego hitachi będzie jednak LT+ ?
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Qazimodo
    Jest teraz wprowadzony najnowszy Hitachi.

    I LT+ bedzie do nowego Hitachi.
    http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/nowy-naped-w-slimach-76808.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum