1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim 4Gb problem z wgrywaniem dasha...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mathew007, Kwiecień 2, 2012.

  1. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem chciałem wgrać nowy dashboard, po włożeniu pendriva z nowym dashem pyta czy aktualizować wybieram tak. Po chwili wyskakuje okienko i pisze Wyodrębnianie... po hmm 5minutach wyskakuje błąd

    "Aktualizacja nie powiodła się. Nie można wykonać aktualizacji. Jeśli problem będzie się powtarzac przejdz na strone: Welcome to Xbox Support - Xbox.com

    Kod statusu:
    397F-0000-3000-0800-D000-0185"

    klikam OK konsola się restartuje i można grać, ale po ponownym uruchomieniu konsoli konsola się zawiesza na animacji początkowej Xbox 360...

    Pomoże ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Wyczyść pena i jeszcze raz spróbuj zainstalować.
     
  4. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok zaraz spróbuje, a teraz udało mi się wejść w Urządzenia pamięci masowej. i pisze że nie znaleziono urządzeń pamięci masowej. Nie powinno tutaj wyszukać pamięci 4gb ?
     
  5. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Musisz zmienić format pena na FAT32.
     
  6. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to to ja wiem, pendriva wyszukuje, chodzi mi o pamięć która jest w xboxie...
     
  7. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
  8. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety to samo, po sformatowaniu pendriva i wgraniu dashboarda, przy probie instalacji wyskkauje komunikat ze Trwa aktualizacja "Nie odłączaj konsoli podczas akutalizacji itp itd.." Wyodrębnianie... i pasek stanu sie wgl nie rusza ;/
     
  9. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurde chyba pamięc flash w xboxie musiała paść bo nie można tego zainstalować...
     
  10. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ma ktoś jeszcze jakiś pomysł co może być nie tak ?; /
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No tp na gwarancję

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to update nie zrobisz bez widocznej pamięci. Lodlacz pendrive sformatuj pod kpnsoa na pamiec kpnsoli i tam zainstaluja sie avaary

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no niby mam dasha 14719, tylko zeby wejsc w opcje konsoli to musze wykonac takie czynnosci: wlozyc pendriva z najnowszym dashem wyskakuje okienko zeby zrobic aktualizacje... i niestety pisze ze sie aktualizuje ale pasek postepu stoi w miejscu i jest polecenie "wyodrębnianie..." bo około 5 minutach wyskakuje błąd który opisywałem w pierwszym poście i klikam OK. konsola uruchamia sie ponownie i dopiero wtedy moge wejsc w ustawienia konsoli,zagrac w gre itp itd ...
     
  15. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pomoże ktoś ?;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum