1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim 4gb Przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yudixd, Styczeń 8, 2011.

  1. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Witam.
    Kupiłem xbox'a 360 slim 4gb w saturnie tydzien temu i chciałbym go przerobic gdyż boje sie, że porysuje orginalne płyty z grami :S.
    Mam pytanie czy jeśli przerobie xbox'a to stanie sie on bardziej awaryjny ?
    Xbox był wyprodukowany w czerwcu. Więc mozna go przerobic prawda?
    Jeżeli był juz taki post to przepraszam ale jestem tu nowy i nie zabardzo wiem jak wyszukiwac ...
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W czasie przeróbki może ulec awarii. Ale to chyba zależy od osoby która Ci to przerabia i czy się zna.
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jeśli ktoś bierze za to koło 200 zyli , to chyba zrobi to tak by nie spaprać roboty.
    Co do awaryjności po wymianie napędu , to jedno nie ma nic spólnego z drugim.
     
  5. Czery

    Czery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale musisz być świadom że przerabiając konsolkę tracisz gwarancje (ew. możesz kombinować z naklejaniem plomb), i nie pograsz na Live.
     
  6. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Jestem świadomy utraty gwarancji. A jesli bym gral przez internet na orginalach na przerobionej konsoli to nie zostal bym zbanowany ?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    A moze znacie kogos kto jest zaufany i umie przerobic slima i nic nie zepsuje najlepiej z okolic krakowa
     
  9. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Ahm własnie tez czesto wchodze na ta strone, a kiedy mniej wiecej moze sie ukazac "normalny flash" ?
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Tak jak sąsiad mówi , poczekaj jeszcze z tydzień dwa miesiąc i będzie taniej i pewniej. Trzeba czekać na LT+ na Slima. Szkoda kasy na niepotrzebny napęd , na którym i tak nie zagrasz w najnowsze gry.
     
  11. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Aha ... Dzieki ^^
     
  12. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    A dlaczego bym nie pogral w najnowsze gry ?
     
  13. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Bo gry z zabezpieczeniem AP2.5 wykryją , że napęd był wymieniony.

    EDIT
    2xdown

    Może i masz rację. Może będzie to działać.

    EDIT
    Czytam , czytam i nic mądrego nie wyczytałem. Polecam TEN temat do lektury.
     
  14. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Aha dobrze ale na orginalach pogram przez neta?
     
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ale wymienia liteona na liteona takze chyba pogra:)
     
  16. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Nie rozumiem jakbym wymienil moj naped na ten sam naped to bym gral w najnowsze gry? o.0 Posiadam narazie tylko 5 gier halo wars cod black ops nfs ten nowy moh tez nowy i two worlds 2
    Czy te gry by mi poszly jakbym przerobil konsole ?
     
  17. Elladan1985

    Elladan1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    z tego co mi wiadomo przy LT 3.0 jest możliwość gry live. I zbanowanie jest mało prawdopodobne
     
Wczytywanie...

Poleć forum