1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 SLIM 4GB W TESCO ZA 579zł !! PROMOCJA 2013 !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamil95, Styczeń 27, 2013.

  1. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    Konsola Xbox 360 4 GB - Multimedia - Produkty - Tesco

    CZY SIĘ OPŁACA? JAKA JEST DOSTĘPNOŚĆ TEGO TOWARU? MYŚLĘ, ŻE CENA JEST ATRAKCYJNA.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Opłacać sie opłaca, ale na lt jej nie przerobisz, tylko RGH
     
  4. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    To podejrzewam, że MFR DATE będzie +2012 nie? Czy ktoś widział slimkę 4GB rok produkcji 2013?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: XBOX 360 SLIM 4GB W TESCO ZA 579zł !! PROMOCJA 2013 !!

    Są tylko z listopada 2011 lub czerwiec-lipiec 2012. Takie partie tylko do tesco pojechały.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. piecu92

    piecu92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Więc jeżeli z listopada to da radę przerobić ?
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  8. piecu92

    piecu92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Kurcze... RGH to jednak nie to samo co LT 3.0 :/
     
  9. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    kupować czy nie? RGH jest lepsze od LT nie?
     
  10. pestek1771

    pestek1771 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tuchola
    To zależy RGH jest lepsze pod każdym względem od LT oprócz braku dostępu do Xbox Live. :)
     
  11. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    A jeszcze jjedno pytanie, ta pamięc 4GB to jest doczepiana z tyłu do USB tak? Czy można na takim czymś ściągnąć wersje domonstracyjną z marketu czy konieczne będzie dokupienie dysku do niego?

    Pozdrawiam.
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dema pobierzesz ale dużo ich tam nie wejdzie.
    taka pamięć służy głównie do zapisywania saveów i do profili, reszta albo z płyt albo dysk lub pendrive (max 32GB)
     
  14. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    A jaki dysk zewnętrzny pod usb mogę podpiąć maksymalnie? CO się bardziej opłaca dokupienie dysku zewnętrznego czy zwykłego 250gb ?

    A jak jest z wersjami 250GB czy one też mają 4gb pamięci wbudowanej czy nie?
     
  15. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Odp: XBOX 360 SLIM 4GB W TESCO ZA 579zł !! PROMOCJA 2013 !!

    Nie maja wmontowany dysk 250 gb

    Jesli będziesz robił rgh to obojętnie jaki dysk podepniesz a jeśli nie to tylko orginalny bo zewnętrzny wykryje tylko 32 gb
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  16. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Wszystkie slimy mają wbudowane 4 gb pamięci + niektóre mają dysk 250 gb. Możesz kupic wersje 4 gb oraz możesz dokupić do niej dysk 250 gb.
     
  17. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    ile taki dysk kosztuje z 200zł?
     
  18. DelMartinio

    DelMartinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żary
    Popatrz na allegro, zdarzają się po 150 zł i taniej...
     
  19. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    Jeszcze jedno pytanko, czy wszystkie wersje slim z wbudowanym 4gb śa MATOWE?
     
  20. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Nie, ale ja ci polecam brać matową, gdyż wersja błyszcząca Strasznie się rysuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum