1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 SLIM a przerobka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fisiek27, Kwiecień 10, 2011.

  1. fisiek27

    fisiek27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ostrowiec sw
    Witam jestem nowym urzytkownikiem i chcialem zapytac kupilem nowa konsolke Xbox 360 slim i dzis ja przerobilem i nie dziala mi np COD MW 2 i podobno jeszcze jakies inne gry moga nie dzialac moje pytanie co zrobic aby chodzily czy nowy dashboard to zmieni???? i jak mam wgranego xtrema LT+1.1 czy moga mnie zbanowac jak bede gral na LIVIE?????z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich maniakow konsoli
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Michal1505

    Michal1505 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak bedziesz gral na przerobce online to cie zbanują
     
  5. SolWer

    SolWer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie, po przerobieniu konsoli nie możesz podłączać jej do internetu, bo wtedy wcześniej czy później dostaniesz bana. Poczytaj o tym w innych tematach, dużo już tego było.
     
  6. DavidCold

    DavidCold Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Jak podłączysz to koniec... Musisz poszperac troche w necie
     
  7. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Przestańcie gadać, że na pewno dostanie bana, istnieje taka możliwość ale wcale nie musi go dostać..
     
  8. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    nie działa ci np. cod bo masz wgranego nowego dash'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum