1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 slim czy da sie przerobić?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Artur449, Sierpień 11, 2010.

  1. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,
    Jakie mamy możliwości przerabiania xbox'a 360slim? Czy da sie sflashowac naped? Czy istnieje mozliwość instalacji XBR?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    JESZCE NIC O TYM NIE WIADOMO!!!:mad::mad::mad:
    Ale przerobili Xbox 360 to i Slima też przerobią.
     
  4. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    gdyby pojawiły sie takowe informacje prosze o wypowiedz w tym temacie. Z gory dzieki
     
  5. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czlowieku slim niedawno wyszedl a ty juz go chcesz przerabiac ;d. Trzeba poczekac az ktos sie podejmie takowej roboty ;>.
     
  6. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Nie ma takioej opcji a dość dobre dyskusje są na Maxconsole to tam radzę też siedzieć.
     
  7. ma_ty

    ma_ty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jako ze nie moge tworzyc nowego tematu, chciałem sie zapytać was czy nowy xbox dobrze bedzie sie sprawdzał w lezacej pozycji? ma szczeliny pod ktorymi jest wiatraczek, w pozycji lezacej boje sie ze bedzie dostawalo sie przez nie za duzo kurzu do środka konsoli i może zdarzyć sie jakas awaria?
     
  8. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    Może być w pozycji pionowej i poziomej ... A ogólnie to nie off-topic'uj. Zrób temat w Świeżakach
     
  9. brook

    brook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przepraszam sa jakies nowe informacje czy da sie przerobic?:)
     
  10. 1grzecho

    1grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Tutaj piszecie że się nie da, a w innym temacie niestety nie przypominam sobie gdzie co jak. Było napisane że da się przerobić ale zmienia się wtedy napęd Xboxa..
    (Zaznaczam że gdzieś tutaj na tym forum było to napisane).
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Da się, ale tylko przez podmianę napędu i koszt to ~200zł
     
  13. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  14. brook

    brook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co sie dowiedzialem maja to byc poczatki grudnia :)
     
  15. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja sobie kupuje slima w przyszłym miesiącu i będę czekał dopóki przeróbka do 100 nie stanieje ;D
     
  16. Marqs.s

    Marqs.s Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest już nowy lt+ , czy można przerobić nim slima?
     
  17. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków

    podobno na bazarku przerabiaja za 10zl przez pen drive'a!!!!!
     
  18. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Celem wyjasnienia daj sie tylko przerobic konsole z napedami 95xx mozliwy odczyt klucza przerobka przez wymiane npedu na litka brak flesha do orginalnego napedu ma byc.Slimy z napedem 22xx brak mozliwosci wydobycia klucza wiec wymiana czegokolwiek nie wchodzi w gre flesh ma byc dopiero po fleshu do 95xx i wszystko na ten temat
     
  19. brook

    brook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co widze ze dalej mozliwosc nie ma :(
     
  20. lukzmu11

    lukzmu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Na dzień dzisiejszy tyko wymiana napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum