1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim E 4 GB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Piwko89, Grudzień 19, 2013.

  1. Piwko89

    Piwko89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom, Poland
    Witam mam pytanie czy konsolke ktora posiadam ma pamiec flash czy normalny dysk twardy 4 gigowy?Jak to sprawdzic,bo chodzi mi o to ze chcialbym sobie kupic Battlefielda 4 a tam musze na dysk twardy tylko i wylacznie konsoli zgrac jakies 2 GB danych.Z gory pisze na dysk na razie mnie nie stac!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do bf4 musisz mieć dysk twardy bo ci gra nie ruszy, żadne usb i pamięci wewnętrzne nie działają.
     
    1 osoba to lubi.
  4. No Ogar

    No Ogar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nic tylko musisz kupić dysk lub z plytą grac.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    I tak nie zagra. Aby zagrać musi zainstalować tekstury na dysku wewnętrznym konsoli.
     
  6. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie da się musi być dysk. Tak samo jak z GTA V jedna płyta instaluje się na HDD a z drugiej możesz grać , albo zainstalować. Kup na allegro dysk WD 250 GB i kup sobie obudowę do dysku to wyjdzie cie taniej niż za oryginalny dysk od MS.
     
Wczytywanie...

Poleć forum