1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim ,,e'' problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mirtam, Styczeń 20, 2014.

  1. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam ostatnio zakupiłem nowego xboxa bo ogólne stary był już w większości zużyty . Problemem , który mnie trapi jest jakby trochę słaby obraz , okazjonalne spadki płynności i doczytujące się tekstury. W starym xboxie miałam podobny problem . Nie wiem co się dzieję slimka nówka a wraz mam problemy . Telewizor sony bravia 40 cali full hd . Dysk 250gb jest wbudowany nieformatowałem go od uruchomienia konsoli. Np: w takim gow judgement jak oglądam postać w menu widać piksele. Z góry dzięki za odp .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    Jakim kablem to podlaczyles?

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
     
  4. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Normalny kabel HDMI
     
    1 osoba to lubi.
  5. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    A w ustawieniach konsoli/wyświetlacz/ bieżące ustawienia jak masz?

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
     
  6. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    1080 p ,
    , zakres cieni standardowy
     
  7. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    Weź na wysoka rozdzielczość...a jak nie pomoże to zobacz na innym kablu

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

    EDIT:

    Wysoka jakość pomylilem się:)

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

    Info Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar

     
    1 osoba to lubi.
  8. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Jak to samo na obydwu konsolach
    to uwalony kabel albo poprostu słabej jakości!
     
  9. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Próbowałem nowym kablem i wraz to samo.
     
  10. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pozostaje Ci spróbować na innym TV. Weź konsolę do kumpla i sprawdź.
     
  11. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    czego sie spodziewales po 8letniej konsoli?! chcesz grać w 1080p bez zabków i w 60fps zainwestuj w mocny komputer :p
     
  12. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Maxakazuya a pograsz se w np. GTA V zagrasz na kompie ???

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  13. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a co to wnosi do tematu? niedługo zagram :p (zreszta czym sie podniecać GTA5 to gra wtórna i na dluzsza mete nudna)
     
  14. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Grałem wcześniej na telewizorze 32 cale na starej konsoli właśnie tam to wystąpiło mniej więcej po 2 i pół roku użytkowania konsoli. Około pół roku po tym musiałem się przenieść na 40 calowy . Od razu po przeniesieniu się wystąpił ten sam problem . Nwm może coś z dyskiem jest bo ogólnie coś wolno doczytuje tekstury ale nie spodziewałbym się tego po nowej konsoli a co do twojego postu maxankazuya to co z tego ,że generacja ma osiem lat wraz powinna odtwarzać spokojnie gry , które są na nią robione.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To przeciez ci działa, nie spodziewaj sie wodotrysków navstarej konsoli




    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum