1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim i nowy napęd.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez emilos206, Grudzień 27, 2014.

  1. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam takie pytanie. Posiadam xbox'a 360 slim z płytą Corona v3. I w niej z tego co się naczytałem na forum wynika że można zrobić LTU, opcja jest droga w porównaniu z LT3.0 na starsze modele. Jak bym kupił ten napęd http://allegro.pl/odbl-naped-liteon-dg-16d4s-xbox-360-slim-flash-i4915433031.html i bym go zamontował to już bym miał LT 3.0 ? I normalnie bym mógł grać z kopii zapasowych? Nie musze wyciągać klucza z tego slima i flashować tego kupionego napędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie da się zrobić, tylko ltu w Twoim przypadku.
     
  4. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak bym kupił tą płytke PCB żeby wymienić w tym moim napędzie to dużo jest z tym zachodu? wystarczy odpowiednie kable tylko przylutować? I co dalej? Procedura wyciągania klucza standardowa? Jest na tym forum jakiś poradnik jak zrobić te LTU?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Klucz musisz wyciągnąć poprzez RGH.

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  6. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To lipaa... Wychodzi na to że RGH wyniesie 100zł taniej od LT... A chciałem pograć na mp..
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To zamontuj Wasabi lub Xk3y i pograsz sobie na Live bez ryzyka o bana ;)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Heh no a klucz ?

    Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
     
  9. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    w Wasabi jest opcja automatycznego wyciagania klucza :)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Z corony v3 ciekawe jest to co piszesz.....

    Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
     
  11. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wiem jak ze slima ale z fata wyciągnie Wasabi klucz :p

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    To czytaj zanim nabijesz posta ze mowa o coronie

    Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
     
  13. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak was to tak boli to wyzerujcie mi licznik, mnie on nie interesuje :), poza tym w Wasabi mogli wprowadzic aktualizacje i juz moze da sie wyciagnac klucz w coronach.

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  14. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic, klucz przez rgh.
     
Wczytywanie...

Poleć forum