1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim- Internet.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oski1919, Sierpień 11, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Otóż mam Xboxa 360 slim, jak wiadomo ma on wbudowany Wi-Fi i otóż chciałbym podłączyć do niego internet mobilny, ale bez żadnych kabli (Z komputera do Xboxa). Poprostu podłączyłbym internet do komputera i udostępnił konsoli, tylko prosze o wytłumaczenie jak to zrobić.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pagorek1

    pagorek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak czy siak potrzebny Ci będzie router ;P, przynajmniej tak mi się wydaje...
     
  4. marcin181

    marcin181 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a Ja mam pytanie takie jak wejde w internet tylko po to by zaktutalizować sobie flasha z Lt+1.9 na ten nowszy 1.91 moge dostać BANA?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Najwygodniej to router, a jak nie to kablem sieciowym lub po przez wifi w trybie ad-hoc

    Przecie po przez neta aktualizuje sie dashboard, nie przerobke, ludzie troche wyobraźni
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Potrzebny ci router zeby podzielic sygnal. Jak bd mial router podlaczasz internet pod router konfigurujesz pozniej odpalasz konsole test polaczenia i powinno chodzic. Powodzenia
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A to komputer nie potrafi dzielic sygnalu ?
    Jedyna wada jest to ze sieciowka wifi nie potrafi nadawac tak jak router, wiec pozostaje siec ad-hoc, z reszta tak jak pisalem wcześniej router najwygodniejszy
     
  8. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przepraszam, ale czy mógłby ktoś napisać w jaki sposób to zrobić?
     
  9. Kubaszej

    Kubaszej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak już pisali wyżej. Kup router który rozdzieli Ci sygnał na kompa + xboxa :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum