1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim Jak Sprawdzić jaki ma napęd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil123l, Luty 2, 2011.

  1. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    Witam koledzy, chciałem w moim x360 slim sprawdzić jaki mam model napędu. Proszę o pomoc, z góry dzięki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Musisz otworzyć konsole.
     
  4. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    dobra, ale jak moze dacie jakis filmik na youtube?
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  6. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    radze z takimi rzeczami nie kombinowac :)
    a slimy nie powinny miec takich samych napedow?
     
  7. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    nie wiem ja tak na tym sie nie znam jak wy konsole mam od 2 miesięcy ale jakby jeszcze coś się znalazło to piszcie ok?
     
  8. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Dlaczego nie? Jak chce flashować to przynajmniej nauczy się otwierać konsole. Ja swoją otworzyłem i przy okazji rozpieprzyłem zatrzaski z tyłu, bo wzorowałem się na zupełnie innym filmie, na którym gość w klipsy przy zasilaniu wkładał płaski śrubokręt a nie naciskał w miejsce po plombie :) Teraz już wiem co i jak.

    W slimach siedzą 2 litki i jeden hitachi.
     
  9. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    czyli napęd liteon zgadza sie? a i jeszcze jedno gdybym chcial przerobić konsole to gdzie jest taka (jak najtańsza) możliwość i czy wogóle da sie już przerobić slima? albo czy są np. przeróbki które sie wgrywa na pendrive czy coś takiego no w każdym razie wiecie o co mi chodzi co nie?
     
  10. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie wiemy czy masz litka czy hitachi.
    Przeróbki na pena nie ma.

    Slima obecnie nie da się przerobić, wszyscy czekają na firmware. Istnieje metoda na wydobycie klucza z najstarszych slimów z napędem liteon 9x a następnie wgranie go do innego litka i wrzucenie do slimki, ale wraz z nowym dashem który wyszedł kilka dni temu m$ zablokował takie triki i gry nie działają.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Flash do slima ma byc w tym miesiacu. Obecnie jedynie wymiana napedu. Podaj date produkcji to sie dowies jaki naped.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  12. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie musisz wcale otwierac konsoli, jeżeli masz takie wcięcie jak na foto na
    tacce to masz hitachi napęd, jeżeli nie masz wcięcia to liteon 0954 lub 0225.

    [​IMG]\

    Możesz dać pomógł :)
     
  13. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    data produkcji listopad 2010
     
  14. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to masz napęd ten sam co ja: 0225
     
  15. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
  16. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to kliknij DZIĘKUJE :D
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak listopad to juz hitachi 0500

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  18. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no dla pewności niech sprawdzi tackę czy jest wcięcie...
     
  19. Gregigregi

    Gregigregi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poole/UK
    U mnie jest tacka bez wciecia.Slim z data 2010-11-02 Czyli mam liteona tak??
     
  20. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  21. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    nie mam wcięcia to jast liteon 0225
     
Wczytywanie...

Poleć forum