1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim Lt 3.0 + RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bas233, Czerwiec 1, 2014.

  1. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Witam posiadam konsole xbox 360 slim z RGH i Lt 3.0 i teraz moje pytanie czy moge zrobić Dual Nand .?
    Czy to chodzi zupełnie o co innego z tym Dual Nand .


    Jeśli wybrałem zły temat to proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz zrobić duala.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  4. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Czyli muszę iść do serwisu i oni mi to zrobią a ile takie coś kosztuje
     
  5. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Możesz ale pytanie czy masz Trinity czy Corone w Slimie i jaką ewentualnie Coronę. Podjerzewam że jak piszesz o napędzie LT3.0 to masz Trinity chyba że się mylisz i to LTU w Coronie. Dlatego najlepiej odpisz czy masz 9.6A czy 10.83A z tyłu konsoli dokładnie w tym miejscu co na foto w czerwonym kółku z linka https://www.google.pl/search?q=xbox...e-wieder-verf%25C3%25BCgbar-bei-64835;998;683
    2-ga bardzo ważna i istotna sprawa czy posiadasz oryginalny Nand Konsoli (Kopię Nand zanim była konsola przerobiona na RGH)
     
  6. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    No przełącznikiem lub guzikiem Synch przełączasz. Tylko że jak pisałem, aby to działało to musisz mieć Oryginalny Nand konsoli, bez Nanda oryginała Dual nanda nie ma sensu robić, pytanie też czy konsola nie ma Bana?. RGH a Oryginał tutaj chodzi o zawartość w Sofcie, soft pod RGH jest patchowany przez co nie można grac po Xbox Live ale daje to że nie trzeba mieć płyt do grania tylko z dysku gry, a dual stosuje się po to aby miec i RGH i granie po Xbox Live, ale grasz po Xbox Live z płyt, a drugi tryb Patchowany soft czyli RGH bez Xbox LIve.. Oczywiście z płyt też możesz jechac i na RGH i na Xbox LIve ponieważ mod Napędu LT3.0 to osobny mod i nie ma wpływu na tryb Oryginał czy RGH, możesz go używać i tu i tu.
     
  8. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    a ile kosztuje to ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum