1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim: Neostrada Livebox.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jim bim, Sierpień 30, 2012.

  1. Jim bim

    Jim bim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Chcę kupić Xboxa 360 Slim+250gb. I chciałbym połączyć się z internetem po przez WiFi mój router to Neostrady Livebox, czy nie będzie problemu co do internetu z tym dostawcą/routerem ?
    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bzyk144

    Bzyk144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. Jim bim

    Jim bim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Mój kuzyn ma slima, używa z liveboxem(wifi) i działa(ja miałem phata też na liveboxie i było dobrze).
     
  6. Bzyk144

    Bzyk144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam na wifi tylko inny router ale mój kuzyn ma taki i mu działa.
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    wszyscy mają kuzynów z konsolami......
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Będzie działało bez problemu :)
     
  9. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Potwierdzam. Ja mam phta pod liveboxa 2.0 i jest ok
     
  10. akak

    akak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zgierz
    Witam, jako że ja szukam jakiegoś routera do liveboxa, ale żeby nie opierał się na wifi, bo konsole podłączyć chce przez ethernet. Jaki router moge kupić? Tani oczywiście. Dodam że w domu jest też laptop który ma odbierać neta przez wifi, ale jest to odległość max 8 metrów.

    D-Link Wireless N150 Router DIR-600 INEA UPC ASTER (2674944187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie coś starczy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum