1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 slim problem z napędem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez KarolXV, Kwiecień 28, 2014.

  1. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam dziś odpaliłem mojego xboxa i nie chce czytać mi żadnej płyty ani gry (pirat) i zwykłego filmu, napęd liteon lt+3 tutaj filmik ,,,,, https://www.youtube.com/watch?v=GRAOXNWmgMY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    to znaczy????, bo nic nie grzegałem tylko dziś napęd rozkręciłem
    a konsole kupiłem przerobioną ale to było 2 lata temu
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wygląda na sprawną konsole. Zapewniej latwo bylo by jej czytac jesli miala by magnes... tak to jest jak próbuje sie wlaczyc nie złożony sprzęt. ..

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    yyy na sprawną może wygląda, ale tak nie jest niestety a o jaki magnes ci chodzi bo tu żadnego nie ma złożony napęd też nie działa
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyciagnij kółko z gornej obudowy to po pierwsze

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  8. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  9. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    no a jak ma płytą kręcić bez górnego magnesu ?
    załóż to kółko jak mówi AKIR na górę płyty bo bez tego nie zakręci płytą...
     
  10. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    założyłem i nie kręci
     
  11. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kup laser zmien i powinno działać. Sprawdz taśmę czy jej przy okazji nie urwales

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  13. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    A poradził byś który laser byłby najlepszy
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Hop-151x

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  15. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  16. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będzie dobry tylko nie ruszaj śrub prowadnic od lasera ( tych od dołu ) bo jak rozregulujesz to napęd w śmieci. Odkręcaj tylko te śrubki z blaszkami 4 sztuki.
     
    1 osoba to lubi.
  17. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    a wiedz laser przyszedł zamontowałem go ale nie działa on prawidłowo ponieważ nie chce za bardzo czytać gier a jak sie już uda uruchomić gre to np. w forza 4 trasę wczytuje 5 min, i jak przejadę kawałek to wywala nie można odczytać płyty. gra wcześniej przed awarią śmigała i wszystke inne gry też. w laserze nic nie grzebałem i wszystko dobrze podłączyłem.
    https://www.youtube.com/watch?v=bw_tVNfXGIw&feature=youtu.be
     
  18. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  19. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Zacznę od tego że mechanizm dobrze by było aby był w obudowie lub testuj w ciemni. Oświetlenie które pada na płytę powodować może że idzie przekłamanie wiązki lasera między płytą a Laserem. Nośnik/płyta w jakim stanie jest idenalna, może ma jakieś konkretne wżery? Po 3cie testowałeś na kilku grach, najlepiej różnej marki nośnikach? oraz Oryginały?
     
  20. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    a wiedz złożyłem napęd wsadziłem 5 gier i po włączeniu ich wyskakuje nie można odczytać płyty gry nagrywane ihasem na płytach platinum wcześniej śmigały, nie mam orginałów. A to ciekawe z tym światłem bo napęd leżał na stole prze kilka dni rozebrany.
     
  21. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Napisałem że powodować może. Jesli nadal nie działa to wina lasera. Nowe też bywaja uszkodzone

    Napisane na Joysticku w Commodore 64. Tapatalk wczytany z kasety magnetofonowej :-D
     
Wczytywanie...

Poleć forum