1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim Problemik :[

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TyNieGrasz, Grudzień 22, 2012.

  1. TyNieGrasz

    TyNieGrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    Jestem od 3 dni właścicielem konsoli xbox 360 slim z dyskiem 120 GB.
    Z tego co dowiedziałem się od sprzedającego na konsoli wgrany jest LT 2.0 i "przedostatni dash, ten przed najnowszym"
    Próbowałem wypalać gry właśnie na LT 2.0 i po jej uruchomieniu na konsoli wyskakuje błąd typu "płyta nieobsługiwana"
    Dodam, że orginalną grę Battlefield bad company 2 odpala bez zarzutu tyle, że nie mogę jej zainstalować na dysku -_- (Przy 40% wyskakuje mi błąd "Płyta być może porysowana wytrzyj ściereczką" :( )
    Siedzę już na rożnych forach i przytrafia się takie coś ludziom z najnowszym dashem ...
    Jeśli chodzi o tę instalację to podobno wystarczy jakiś path 1.64 gb ...

    Bardzo proszę o pomoc
    Ostrzegam, że jestem zielony i proszę o nie posługiwanie się skrótami :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TyNieGrasz

    TyNieGrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak nie możesz zainstalować oryginała to masz walnięty laser.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Xbox 360 Slim Problemik :[

    Kopie zas nie dzialaja, masz stara przerobkę. Trzeba meczyc sie z mp3.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. TyNieGrasz

    TyNieGrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Można jaśniej ?
    Nic nie zrozumiałem .
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jest taki trick, że uruchamia się MP3 np. z pena włączasz odtwarzacz i gierki z XGD3 śmigają. Ja tego nigdy nie próbowałem, bo nie mam takiej potrzeby to Ci nie powiem jak dokładnie to działa. Najlepiej wgrać sobie LT3.0 i mieć spokój z tymi różnymi trickami, a co do oryginału to albo coś z płytą, albo laser siada jak kolego wyżej napisał.
     
  8. TyNieGrasz

    TyNieGrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    I to jest wypowiedź, prosto i na temat .
    Dzięki .
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz zaktualizować do LT3
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
Wczytywanie...

Poleć forum