1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim RGH aktualizacja dashboarda do 16202

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zawach, Sierpień 18, 2013.

  1. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pytanie jak w temacie mam xbox 360 slim RGH z dashboard 15574 właśnie przerobilem w iso2god Grę Saints Row 4 wrzuciłem na xbox i nie chodzi teraz czytam ze do tej gry wymagany jest aktualizacja dash'a do 16202 żeby odpalić tą grę. I tu moje pytanie czy śmiało mogę zaktualizować dash'a do 16202 czy są jakieś konsekwencje z tym związane ?? Wszystkie gry przerobione na dysku nadal będą mi odpalać ?? I jak mam to zrobić czy wystarczy np zgrać instalkę dash 16202 na pena podłączyć do xbox i odpalić aktualizacje ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Widzę ze to dłuższa bajka ale jednak spróbuje wraz z przeróbką dostałem zrzut NAND oraz cpukey konsoli mam go na swoim dużym 1 TB dysku ale nie pamiętam jak go podpisałem i nie wiem jak go znaleźć co mam wpisać w wyszukiwarkę ???

    EDIT:
    I jak mogę sprawdzić czy to na pewno mój zrzut NAND oraz cpukey konsoli ??

    Łącz posty - nie pisz jeden pod drugim - Jabar
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrób z tutorialem, będziesz miał 100% pewność, ... i bez szukania ;)
     
  6. 1987

    1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    hej mam problem z 360ką mam przerubke i gry na dysku ale cos mi sie stało i przy właczeniu pokazuje mi aktualizacja i ja chce zrobic i nagle w polowie pobierania wyskakuje mi ze jest jakis bład a wczesniej hulala normalnie co mam zrobic pomużcie oddac ja do serwisu odp mi na meila pawel188ps@gmail.com pozdro
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    przyda Ci się na pewno słownik. zrobienie tej aktualizacji równa się z jej zabiciem. przynajmniej dla normalnego Kowalskiego

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum