1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 slim RGH internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chud3q, Maj 2, 2013.

  1. chud3q

    chud3q Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowym użytkownikiem xbox'a z RGH. Próbuje sie polaczyc z siecia wifi przez oryginalny dash ale wyskakuje mi informacja "Aby korzystac z bezprzewodowego polaczenia z internetem, podlacz do konsoli karte sieci bezprzewodowej dla konsoli xbox 360". Czytalem tutoriale i nadal nie moge sie polaczyc z internetem, prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Danger869

    Danger869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    RGH wyłącza wszsytkie możliwości internetowe Xboxa
     
  4. lexicon

    lexicon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola widzi 2 karty sieciowe? Bo wygląda jakbyś miał niepodłączną kartę wifi.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. chud3q

    chud3q Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo mi zależy bardziej na tym zeby okladki do gier sciagnac ale nie moge wogole sie polaczyc z netem

    przed zrobieniem rgh normalnie mi wykrywalo siec a teraz ta infformacja wyskakuje

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Może koleś co robił rgh zapomniał wsadzic karty wifi
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Albo "zakosił" kartę wifi :D
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to jest bardziej prawdopodobne:encouragement:
     
Wczytywanie...

Poleć forum