1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim RGH wyświetlanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adriann133, Listopad 7, 2013.

  1. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Review Xbox 360 SLIM (RGH) - YouTube
    Chciał bym sie dowiedzieć co muszę zrobić żeby tak samo mi sie wyświetlały gry jak w tym filmiku 1:24 co mam zrobić bo jak ja wchodzę w to to nie wykrywa mi żadnej gry i nie pokazuje tak jak temu gościowi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustawić ścieżki do gier w fsd i zapisać.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  4. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    czyli jak to mam dokładnie zrobić?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak:
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
    1 osoba to lubi.
  6. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    dzięki za pomoc zaznaczyłem tam te same opcje co na filmiku ale ja mam jakoś dziwnie bo nie mam tam takiego czegoś jak ścieżka dostępu a gry coś tam wyświetliło ale nic nie odpala tylko takie puste okładki jakby a i dwie ostatnie opcje to scan setings i menage game patch nic niema związanego ze ścieżka
    Ps jak spolszczyć te menu bo mam po angielsku :p
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No właśnie tam ustawiasz ścieżki... Game patch

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  9. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Dzieki za pomoc i wyrozumiałość a raczej cierpliwość dla nowych bo pewnie nie które pytania zadawane są po 100 razy :p postaram się to ogarnoc na X i zobaczymy
     
Wczytywanie...

Poleć forum