1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim + Samsung SyncMaster 2032BW

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez reDz, Grudzień 19, 2010.

  1. reDz

    reDz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. W najbliższym czasie planuję zakupić konsolę xbox 360 slim i podłączyć ją do monitora Samsung SyncMaster 2032BW, jestem w tych sprawach kompletnie zielony i jest to moja pierwsza konsola, tu rodzi się pytanie. Jaki kupić kabel, żeby podłączenie go do monitora dało najlepszy obraz. Wiem, że chyba ten monitor nie ma HDMI, więc jaki kabel będzie najlepszą alternatywą. Trochę czytałem na forum i nie raz było napisane, że trzeba robić jakieś cuda, żeby był i obraz i dźwięk, nie wiem czy to prawda. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Samsung SyncMaster SM2032BW:
    Kod:
    Gniazdo D-Sub 1 szt.
    Gniazdo DVI 1 szt.
    Kup kabel HDMI-DVI (jakiś taki z wyższej półki)
    Allegro
     
  4. reDz

    reDz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I podpinam ten kabel do konsoli, później do monitora, bez żadnych udziwnień i powinno wszystko działać ?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak, podpinasz po prostu i dziala.
    Tylko musisz jeszcze jakos dzwiek wyprowadzic.
    A kabel DVI - HDMI nie musi byc z wyzszej polki, moze byc najtanszy. Jakosc obrazu bedzie ta sama.
     
  6. reDz

    reDz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No, właśnie. A co mam zrobić, aby był dźwięk ?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Kupujesz audio adapter lub zdejmujesz obudowe z kabla AV i podpinasz pod glosniki chiche. Bialy i czerwony.

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  8. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  9. reDz

    reDz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak, dokladnie to.

    Lepiej kupic oryginal
     
  11. reDz

    reDz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, dziękuję. Myślę, że póki co wszystko wiem. W razie czego, będę pisał :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum