1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim - sciny

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Oskisko, Marzec 8, 2013.

  1. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam. Mam taki problem, ze niewazne jaka gra scina mi calkowicie konsole po jakims czasie grania (takie, ze pozostaje tylko wylaczyc konsole przyciskiem kolo tacki na plyty). Niedawno bylo wgrywane LT 3.0 i podejzewam, ze gosciu ktory to robil mogl "pozyczyc" zasilacz a wzamian oddac tzw chinszczyzne - jak to sprawdzic i czy te zwiechy moga byc faktycznie spowodowane lewym zasilaczem? Dodam jeszcze, ze gry nagrywam iHas'em (od wrzesnia) i od niedawna zgrywam na dysk (jakos od polowy lutego), wczesniej przez max poltora roku na LT 2.0 z plytek gralem. Myslalem, ze na takim sprzecie pogram komfortowo bez problemow a tu jednak cos jest niehalo. Bede wdzieczny za kazde odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    A jak bez dysku?? Czy jest to samo??
     
  4. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Jutro sprawdze i dam znac.
     
  5. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jedno pytanie po co do serwisu czy tam do tego goscia dales zasilacz?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Xbox 360 Slim - sciny

    Jakby zasilacz był uszkodzony to by się konsola wylaczala a nie zaeieszala.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Dokladnie gdyby zasilacz byl nie ok to od razu bylaby czerwona dioda. Niektore gry sie przycinaja bo sa zle zoptymalizowane lub ewentualnie bady na dysku
     
  8. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Hm no to macie jakies pomysly co moze to powodowac?
     
  9. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Przepraszam za post pod postem, ale poradzi ktos cos? Wiem, ze reset konsoli to jakies 30sekund, ale te scinki sa juz ciut irytujace :| Pomocy, prosze.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. KubaFreeStyle

    KubaFreeStyle Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    366
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    Miałem to samo w poprzednim Slimie. Po miesiącu zawieszania pokazał się RROD, niby niemożliwe, a jednak ;)
     
  12. Komputel_pl

    Komputel_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A próbowałeś samego formatu dysku? Bo w wielu przypadkach właśnie to jest przyczyna wielu problemów w tym także ścinania się konsoli,proponowałbym właśnie taki zabieg.
     
  13. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Hmm wlasnie to wczoraj zrobilem tj format dysku i wyczyszczenie pamieci podrecznej, i dzis rano zaczalem grac o 7:30 (wczesniej bez problemow zainstalowalo Tomb Raidera), gralem do ok. 13:30 z przerwami (raz wylaczalem gre, konsoli wogole), przeszedlem TR do konca i zadnej scinki nie mialem. Miejmy nadzieje, ze to dobry znak i wszystko bedzie ok...
     
  14. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Odp: Xbox 360 Slim - sciny

    EDIT: A jednak nie. Po kilku min gry w FIFE13 scielo.. zeby potem spokojnie grac dobre 40 min bez przerwy bez scin (sam wylaczylem bo skonczylem grac)
    Tak sie zastanawiam, po przerobce LT 3.0 "zmienilem" miejsce kupowania Verbatimow - kupilem 7 szt za 28 zl i tak mysle... Moze te scinki to wina plyt, moze jakies niedorobione sa?

    Tapniete z mojego SGSII
     
  15. dawid911

    dawid911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: Xbox 360 Slim - sciny

    Probowales grac bez dysku....

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. gruby_to

    gruby_to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin

    Ty sie odklejasz.

    Jeali grasz z plyt to moze plyty sa do pupy. ja nageywam na vakossach za 2.40 i jest ok moze tak jak pisza koledzy hdd jest trafiony dysk masz zew pod usb?
     
  18. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A co masz na myśli mówiąc scina się konsola? Pokazuje jakiś błąd czy gra się zatrzymuje i nie na żadnego komunikatu ?,czy jak grasz z płyty jest tak samo ?
     
  19. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Hmm powiem Wam, ze wczoraj konsolka byla katowana od 8 rano do dobrej 20 wieczorem w Naruto Ultimate Ninja Storm 3, bez wylaczania gry czy jej resetowania nie mowiac o konsoli i ZADNEJ sciny, 0! Na prawde nie wiem z czego to wynika, hmm (roznica miedzy nagrywaniem Naruto a FIFA13 i Tomb Raider to taka, ze Naruto nagrywalem bez OPC) :p Coz pozostaje chyba sie nie przejmowac i gra ile sie da.
     
Wczytywanie...

Poleć forum