1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim slaba grafika

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Haman, Grudzień 26, 2011.

  1. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xboxa mam podlaczonego do sharpa lc-40lu630e przewodem hdmi v1.3 i mam slaba jakosc grafiki ;/ kontury sa takie poszczepione tak jakby nie bylo antyaliasingu calkowity brak wygladzenia ;/ mam teraz
    ustawione na rozdzielczosc 1080p i kolory na RGB probowalem wszystkich ustawien rowniez na tv i nie wiem co jest grane. Prosze o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok rozumiem ale nie wierze ze powinna byc taka slaba grafika, przegladalem neta i bylo juz kilka takich watkow ale zaden nie jest rozwiazany, na gameplay z YT widac ze jest duzo lepsza grafika, czytalem i inni pisze ze u nich grafika jest idealna
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    A może z kablem jest coś nie tak?
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no to niestety juz nie pomoge, moze sprawdz inny kabel bo akurat ten jest wadliwy lub podlacz sie pod inny telewizor
     
  7. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    W konsoli ustawiałeś rozdziałke na 1080p ?
     
  8. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Ta słaba grafika objawia się tylko postrzępionymi krawędziami?
     
  9. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w konsoli ustawione 1080p tak tylko postrzepione krawedzie ale to bardzo duzo ;/
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  11. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a i te krawedzie z bliska sa ok ale z daleka sa okropne (chodzi o odleglosci w grze a nie od tv :p)
     
  12. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    To nic dziwnego, u siebie też tak mam. Jak ktoś już tam wcześniej pisał, Xbox w większości gier nie wygładza krawędzi, a mając duży telewizor bardziej to dostrzegasz. Moim zdaniem jest wszystko w porządku.
     
  14. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wczesniej mialem podlaczonego samsunga lcd 20'' przewodem hdmi/dvi i bylo identycznie wiec to raczej nie zalezy od wielkosci matrycy
     
  15. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pobaw się ustawieniami tv. W tym linku, który podałeś masz odpowiedź. Zmniejsz ostrość, daj kontrast maksymalny i od razu obraz ładnie wygląda. Ja w swoim samsungu też tak mam, że jak ustawie tryb "gra" to mam gorszy obraz. Po obniżeniu ostrości jest grafika bardzo ładna.
     
  16. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    juz to robilem kontrast mam na full ostrosc na 0 i ostrosc zaawansowana wyl
     
  17. thor_666

    thor_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy to będzie działało z TV LCD lub plazmą ale ja mam przedostatni model philipsa crt ( z paką z tyłu). Miałem kiepską grafikę i pokombinowałem z ustawieniami typu rozmiar ekranu ( 4:3, panorama, auto, zoom) i okazało się że telewizor jest za głupi i zniekształca obraz. Ustawiłem ręcznie i śmiga. Co prawda to nie tv hd ale może u ciebie też to daje popalić.
     
  18. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    rozmiar ekranu tez nic nie daje ;/
     
  19. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    doradzcie cos jeszcze :)
     
  20. thor_666

    thor_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jedyne co bym jeszcze kombinował to podejść do jakiegoś znajomego z tą konsolą i zobaczyć na innym tv czy jest tak samo. Jak u kolegi będzie tak samo to zmień kabel. Możesz też zmienić ustawienia hd konsoli na 720p bo może nie do końca prawidłowo po tym kablu na tych ustawieniach daje sygnał. testowałeś inne gry?? na wszystkich masz tak samo?
     
  21. Haman

    Haman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    call of duty mw3 i gry kinect od ms i to samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum