1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim (Wielki problem z dyskiem )

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spiochmen, Czerwiec 4, 2011.

  1. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Witam , mam bardzo duży problem z dyskiem a mianowicie z grami , jak odpalę grę bezpośrednio z płyty lukss a jak z dysku to już zaczyna się istny koszmar , np w grze nfs schift włączam i mam wybrać język daje polski potem jest filmik z kołem i jest logo EA i nfs i on leci max z x5 lub (zwykle) x2 :(
    W ufc mam podobny problem :(
    Konsola nowa nie minęło 14 dni od kupa .
    Czy to jest problem z dyskiem bo wszytko wskazuje na to ?
    Czy udać się do sklepu żeby konsole wymienili mi na nową ?
    I jest taka sprawa ja kupiłem konsole w Rzeszowie w RTVEuroAGD i czy mogę ją wymienić w Jarosławiu czy musi być w Rzeszowie ?

    Mogę dodać filmik na yt jak się włancza np nfs (jak ktoś nie wierzy) Tylko proszę żeby naspać w temacie czy chcecie film czy nie .

    Proszę o szybką odpowiedzi bo każda godzina bez konsoli to koszmar :(

    @@edit

    Proszę o to filmik (sory ale x2 razy leci to samo )
    http://www.youtube.com/watch?v=ZXr9h_PT86o
    Na początku włączyłem grę z dysku ,potem usunąłem i włączyłem z płyty .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Nagraj ten filmik na YT , będzie to jaśniej wyglądać i wtedy coś zrobimy ale i tak czeka cie serwis , raczej nie wymienią jak już minęło 14dni , dzwoń na info linie Xboxa zgłoś usterkę i wszystko o co spytają i kurier przyjedzie po konsole i ci ją potem odwiezie bez żadnych kosztów bo w końcu masz gwarancję i bez wychodzenia z domu , ale filmik nagraj bo ciekawi mniej jak to wygląda
     
  4. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Czytaj z zrozumieniem!
    Cytat
    "Konsola nowa nie minęło 14 dni od kupa ."
     
  5. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ciezko bedzie mi sie dowiedziec co i jak. Postaram sie pomoc jesli zobacze filmik lub lepszy opis :)
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Z tego co się wiem z własnego doświadczenia to chyba do 7dni jest ale ok , i nie spinaj się tak
    Tak czy inaczej więcej czasu zajmie ci wymiana w sklepie nerwów i paliwa inż zadzwonić zgłosić usterkę przyjadą zabiorą konsolę i przywiozą bez wychodzenia z domu po to jest ta gwarancja
     
  7. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Dziwna sprawa , ale gra normalnie działa z dysku czy się tnie lub inne , jak ci się włącza Xbox normalnie czy jakieś przycinki . Zadzwoń do sklepu lub tam jedź i powiedz im ale wątpię żeby wymienili bo jak by nie było xbox działa , jak by było coś poważnego z dyskiem to byś miał E 68 , E 69 , jak nie przyjmą to dzwoń do M$ opisz problem i na pewno ci to naprawią
     
  9. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Przycina się menu w grze jak dam na padzie logo xboxa na filmiku powinieneś to zauważyć a jak nie to nagram jeszcze raz ale w hd .
    Do sklepu zamierzam pojechać jutro i przy okazji zapakuje całego xboxa i jak się uda to może wymienią , bo to mnie korci dlaczego tak jest :(

    Mam jeszcze jedno pytanie jak ktoś z podkarpacia , w jakim sklepie mogę kupić haslo3 i w tym samym sklepie abonament xbox live na 12 miesięcy ?? Najlepiej w Rzeszowie , Jarosławiu lub Przemyślu :3

    Jak by co to moge na gg z tobą pogadać z tym xboxem bo ja caly czas na kompie siedzę albo na steamie .
     
  10. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jak podczas gry dasz przycisk gude czyli ten duży na padzie to się troszkę przytnie to normalne , nie wiem ze wszystkimi grami tak ci się dzieje ?? , ciekawe może wymienią , a jak nie to od razu dzwoń do M$ oni na pewno przyjadą po konsole i naprawią
     
  11. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Ale mi sie zdaje że to nie wina konosli tylko dysku bo z płyty normalnie działa a jak z dysku odpalę to już koniec z przyjemności gry :(
    To mogę im wysłać sam dysk

    Z grami wszystkim to mi ciężko powiedzieć :) mam tylko x2 ufc i shift w ufc to raz tylko zauważyłem a potem się nie powtarzało
    Płyta powina być w dobrym stanie ponieważ ja u kolegi włączałem tą płyte ( tak a propo to jest gra jego :D) i u niego all ok działa ma xboxa elite .
     
  12. shanimuraj

    shanimuraj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Jeżeli chodzi o wysyłkę gwarancyjną, definitywnie musisz wysłać CAŁĄ konsolę.
     
  13. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Więc pójdę do sklepu i dam na gwarancję i poczekam te kilka tygodni ;/
    Ale pierw zadzwonie do M$ i spytam się ich czy puziniej nie będą jakieś inne obiawy .
     
Wczytywanie...

Poleć forum