1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim z Angli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez __Adi__, Grudzień 11, 2012.

  1. __Adi__

    __Adi__ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy na forum i mam pytanie dotyczące konsoli Xbox 360 Slim mam okazje kupić konsolę w Angli za 780zł orginalnie zapakowana
    w skład konsoli wchodzi:
    -Xbox 360 Slim
    -Kinect
    -2 Pady
    -Kable
    -Zasilacz
    -Dysk 250gb
    A moje pytanie brzmi czy jak kupię tą konsole i przywiozę ją do polski do będę mógł ustawić polskie menu i wszystko(Tak jak bym ją w Polsce kupił)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Tak, będziesz mógł. Ustawisz region na Polskę, zrobisz konto na Polskę (musisz po prostu zrobić nowe konto na konsoli gdy będzie w ustawieniach regionalnych polska) ustawisz język na Polski i gitara. Grami się nie przejmuj, są gry w wersji NTSC i wersji PAL, ale w Anglii też są konsole PAL, tak jak w Polsce.
     
  4. __Adi__

    __Adi__ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli żadnego problemu nie będę miał będzie działać jak kupiona w Polsce i opłaca się kupić taką konsolkę ???
    a i mam pytanie czy lepiej kupić przejściówkę na gniazdko czy można wymienić ten kabel co do kontaktu idzie na taki jak np od PC ???
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak z kinectem to cena dobra musisz jeszcze kupić przejściówke na polskie gniazdko
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Heh , z kinectem , dwa pady i dysk za niecałe 800 ..... no grzech nie brać. Jeśli nie chcesz to ja biorę ;-) , wymienię sobie sprzęt na nowszy.
     
  7. __Adi__

    __Adi__ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !TigraTeam właśnie mam pytanie co do tego czy muszę kupować przejściówkę czy mogę wymienić ten kabel co od gniazdka do zasilacza idzie np taki jak do PC ???
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Lekko , że możesz.
     
  9. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    ja bym kupil przejsciowke, bo a noz cos bedzie nie pasowac:)
     
  10. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Nie, nie zrobisz tak, ponieważ na mój chłopski rozum, jeśli w zasilaczu kabel ma dwa bolce (takie dwa metalowe pierdzielniki) a w komputerze chyba z 5 no to raczej nie pójdzie.
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ta przejsciowka fortuny nie kosztuje zawsze caly zasilacz mozesz kupic :)
     
  12. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
  13. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    taki kabel można przecież kupić za grosze w sklepie elektryczny/elektronicznym. sam tak zrobiłem do mojej angielskiej konsoli i nie było żadnego problemu.

    KABEL ZASILAJĄCY monitor komputer itp. FV nowe (2847889528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    chyba wygodniejsze niż przejściówka.

    kupuj konsole śmiało w Anglii jak masz okazje. sam tak zrobiłem ponad rok temu i nie widzę żadnych minusów z tego wynikających. za to wielki plus , cena. dałem 690 zł za nową slimke 250 gb o_O. z gwarancja także nie ma problemu, wysyłałem zasilacz i pada i wszystko tak jak bym konsole kupował w Polsce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum