1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Slim z sierpnia 2011 roku jaki ma napęd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez perhon, Listopad 26, 2011.

  1. perhon

    perhon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam
    Mam pytanie dotyczące jaki model napędu mogę się spodziewać w takiej konsoli ?? Oraz czy jest możliwy do przerobienia LT lub RGH ? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Na chwile obecna zostaja Ci tylko oryginaly. Naped 1175, nic nie zrobisz.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zostaje mu sprzedać ją lub się zamienić z kimś i prawdobnie konsola ma nowa płyte to rgh nie wchodzi w gre , ciekawe czy xboxkey na tym działa i xbox dock
     
  5. perhon

    perhon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    właśnie nie koniecznie... Iż konsola była kupiona w zeszłym roku .8.12.2010 tylko że byla w serwisie MS a jak wiadomo zmienili date... ale co wymienili nie wiem... Poprzedni wlasciciel do teraz mi nie powiedział dlaczego pojechała do Frankfurtu... Więc możliwe że mam stary naped ? lub starą płyte główną ? Co mam teraz zrobić?
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Bez rozkrecenia nic nie zrobisz. Tylko wtedy automatycznie tracisz gwarancje. Wybor nalezy do Ciebie
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale jak była na serwisie widać wymienili ja na nowszą bo tamta pewnie się popsuła tak ,że się nie dało jej naprawić
     
  8. perhon

    perhon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    właśnie dostałem info od poprzedniego właściciela iż konsola traci gwarancje w Grudniu (mija okres gwarancji) i po prostu chciał zanieść do sklepu gdzie kupił, by ją wymienili/lub sprawdzili czy nic sie nie dzieje i po 3 dniach dostał z powrotem. Więc z tego wynika że konsola jest pewnie nowa...
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    czyli ci zostaje kupować orginały albo ją sprzedać ,możesz też samemu zobaczyć jaki tam jest naprawde napęd ale stracisz grawancje.
     
  10. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Lepiej sprzedaj i kup taka co da się przerobić. Bo jak co to z gwarancją dostaniesz wiecej.
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ogólnie to się nie dowiadywałeś co kupujesz:p ,jak chcesz przerabiać to raczej ważne szczególnie ,że ms nie spi mimo starej konsoli dalej robi nowsze modele tego samego dla zabezpieczeń
     
  12. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    To co tu piszecie to są bzdury! każdego slima da się przerobić na LT+2.0 Ewentualnie za ok. 160zł wymienić napęd a stary np. włożyć do kompa sobie zobacz na Elektroniczny Czarodziej
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jesteś geniuszem powineś dostać oskara. ta metoda była jakoś przy wydaniu slimki , wygładała na patroszeniu konsoli i wkładaniu napędu z fata, ms to przyblokował wieki temu, spoof się kończy e64 i nie da się tego obejść.
     
Wczytywanie...

Poleć forum