1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 SLIM

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pokerface122, Wrzesień 21, 2011.

  1. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak podlaczyc xbox 360 slim do internetu. Nie piszcie mi ze przez router poniewaz go nie posiadam i nie zamierzam kupywac. A i o co chodzi z tym wi-fi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wifi że możesz konsole podłączyć bezprzewodowo o ile taką sięć posiadasz w domu. a do live to normalnie podłańczasz do switch huba kablem .auto ustawienia w xboxie i powino działać
     
  4. SingByBlaster

    SingByBlaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up
    Wifi mozna podlaczyc pod siec bezprzewodowa czyli trzeba miec routera!

    A inny sposób kabel ethernet porlaczasz do modemu i konsoli;)
     
  5. mariusz_k

    mariusz_k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie. Z tyłu konsoli masz wejscie na kabel ethernet i dzięki niemu łączysz się z netem. Przy braku dostępu to routera (sieci bezprzewodowej) wifi jest Ci zbędne;)
     
  6. xddawid2

    xddawid2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    No ale po kija ten kabel ethernet jak można kupić za mało router i grac bezprzewodowa a nie z kablem ;/
    Ale w orginalnym pudełku nie ma kabla ethernet o ile pamiętam ; ]
     
  7. Meo_PL

    Meo_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    prawda jest taka że router idzie kupić za grosze a zawsze jest to lepsze rozwiązanie niż kabel ethernet .
     
  8. Etman

    Etman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sochaczew/WWA
    ja mam ruter z **** jakieś CISCO i net mi nie smiga ani przez WIFI ani przez ethernet... taki to mi dali w Vectrze kozacki modem/ruter, tak wieć uwaka co sie bierze. Dodam, że podłączam przez USB modemik z NEO i śmiga elegancko. Wem, że czeka mnie zakup nowego modemu/rutera :)
     
  9. mariusz_k

    mariusz_k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak to juz jest z tanim sprzetem. Ja osobiscie uzywam Linksysa i nigdy nie mialem zadnych problemow wiec niestety ale za jakosc troche trzeba zaplacic, co nie oznacza przeplacic;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum