1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mineral44, Czerwiec 28, 2012.

  1. mineral44

    mineral44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox 360 elite

    witam. jestem zielony w dziedzinie xbox 360 wiec prosze o wyrozumiałość.
    zamierzam kupić Xbox360 elite. Uzywany z allegro. Konsola jest przerobiona na LT 3.0 wiec zamierzam grać tylko na singlu.
    Troche poczytałem o Xgd3 i nie do końca łapie o cy w tym chodzi.
    jedni mówią ze nagrywają płyty normalną nagrywarką a inni że trzeba tą nagrywarką ihas, więc jak to jest ??
    coś tam jeszcze pisało o flagowaniu konsol do banowania ( to by sie mnie też tyczyło jak nie mam podłączonego internetu do konsoli ?? )

    ogolnie pytanko miało być inne.
    jeśli jest konsola z LT 3.0 a gra jest juz z tym Xgd3 (nagrana zwyklą nagrywarka albo ihas'em) to czy konola ją normalnie odpali i będę mogł normalnie grać i czy konsoli sie cos stanie ?? będę miał z nią problemu ?
    bo rozumiem ze starsze gry bez Xgd3 (np fifa 12) bede mogl nagrywać zwykłą nagrywarka i prosto do xbox'a bez konsekwencji bana.
    przypominam ze nie będę podłączał internetu do konsoli.

    a jeszcze jedno pytanko.
    gdzie sie napotkałem na takie info ze gra moze byc z tym xgd3 ale to nie bedzie przeszkadzało ponieważ ponieważ konsola jeszcze nie była aktualizowana wiec gry z xgd3 beda normalnie chodzily. to jest prawda ?


    bardzo przepraszam forumowiczów za tak chaotyczny temat ale ... (nie mam nic na swoje usprawiedliwienie i nie chce kłamać wiec sie przyznaje bez bicia )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czeka cie i tak kupno iHAS zaopatrz się z góry w nią
     
  4. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
    Starsze gry z Xgd 2 możesz wypalać zwykła nagrywarka , a Xgd3 iHasem ponieważ wypala ona kopie 1:1 co powoduje ze gra nie będzie się zacinać itd .O konsole sie nie martw nic jej nie będzie :) Bana nie dostaniesz jeśli nie podłączysz konsoli pod neta . Wszystkie płytki będą ci śmigać jak masz LT 3.0
     
  5. mineral44

    mineral44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za odpowiedzi.

    a mam jeszcze 1 pytanko. Czy w konsoli musze miec jeszcze cos zainstalowane (oprócz LT 3.0) zeby gry z Xgd3 chodzily.
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  7. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
Wczytywanie...

Poleć forum