1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - telewizor

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez s1zu, Grudzień 26, 2008.

  1. s1zu

    s1zu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Niebawem będe posiadaczem xboxika... I mam pare pytan.. uzylem szukajki ale nie znalazlem podobnego tematu. otoz na jakims forum czytalem o posiadaczu xboxa ktory ma telewizor Daewoo(inny model niz ja ale wyglad taki sam) moj model to: DLP-32C7FB .. uzytkownik mial problem z czarnymi pasami po boku.. obawiam sie ze bede mial to samo:( prosil bym o wypowiedzenie sie jakiegos posiadacza tego tv(na temat pasow jak i jakosci obrazu), wypowiedzi uzytkownikow obeznanych w tych tematach tez bardzo przydatne. Powiem tylko ze nie mogl on tego zmienic poprzez rozdzielczosc. Moj tv podczas ogladania wydaje sie jak by splaszczal, ale rozszezal.. moze tak kazdy tv robi. nie mam pojecia. to bylo pytanie nr 1:D teraz nr2.. Chce kupic model Arcade i tu pytanie z iextreme 1.5 czy z liteonem.. co strace a co zyskam po przerobce i ktory jest bardziej oplacalny. bedzie to moja pierwsza konsolka wiec chce sie o wszyastko upewnic. z gory dziekuje i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Na tv nie powinno być żadnych problemów, ponieważ tv obsługuje 16/9 z tym, że jeśli planujesz zakup arcade to będziesz musiał dokupić jakiś kabelek aby było Hd. Hdmi czy component, obojętnie.
    Co do drugiego pytania to na nie nie odpowiem, bo jak widać jestem przeciwnikiem piractwa i według mnie lepiej byś grał na oryginałach, ale to twoja sprawa.
    Po przeróbce stracisz gwarancję, nie wiem co zyskasz :p, według mnie nic.
     
  4. s1zu

    s1zu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosilbym o odpowiedz na post nr 1 a tuitaj jeszcze inne pytanko: jak z teksturami na xbox arcade.. podobno w gta 4 za puzno sie wczytuja? tak jest na kazdej konsoli? jesli nie to od czego to zalezy
     
  5. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Doczytuje jeśli masz napęd benq i kopie gry, tu pomaga zakupienie HDD

    Na oryginale jest ok, na innych napędach kopia GTA śmiga też super
     
  6. s1zu

    s1zu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jesli mam naped liteon i oryginalna gierke to nie doczytuje? czzy zeby nie doczytywalo musze kupic z dyskiem i wrzucic gre na dysk?

    I jak bym zakupił sobie wersje arcade miałbym liteona i oryginal gta 4 to tekstur by nie doczytywało..? tylko na przeróbkach iextreme itp..? i inna sprawa: jak zakupie arcade i po zaluzmy 3miechach kupie dysk 120 gb to tak jak bym kupil premium z dyskiem bo tylko tym sie ruzni prawda?
     
  7. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    rózni się jeszcze kolorem tacki :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum